MSI Vector GP 16 HX laptopta güç planı nasıl performans yapılır?

ArhanYılmaz

Hectopat
Benim MSI Vector GP 16 HX 13 vh i7 13700HX ve RTX 4080'li laptopum var. Güç planını performans yapmak istiyorum ama normalde çıkması gereken performans seçeneği çıkmıyor. Sadece dengeli seçeneği çıkıyor. Ben laptopumu nasıl performans moduna alabilirim?

Dosya Ekleri

• 20240718_185123.jpg
    20240718_185123.jpg
    263,4 KB · Görüntüleme: 44
Güç seçeneklerine gir. Oradan sol taraftaki güç planı oluştura bas. Daha sonra yüksek performansı seçin. Daha sonra oluşturduğunuz güç ayarının sağ tarafındaki plan ayarlarını değiştire bas. Oluşması lazım.
Ya da MSI Center de uç performans yazan her zaman yüksek performansta çalışır. Fan isteğine göre düzenle ya da AI bırak.

Güç seçeneklerine gir. Oradan sol taraftaki güç planı oluştura bas. Daha sonra yüksek performansı seçin. Daha sonra oluşturduğunuz güç ayarının sağ tarafındaki plan ayarlarını değiştire bas. Oluşması lazım.
Ya da MSI Center de uç performans yazan her zaman yüksek performansta çalışır. Fan isteğine göre düzenle ya da AI bırak.

Msi Center de uç performansta her zaman yüksek performansta çalışıyorsa sıkıntı yok. Teşekkür ederim.😀😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı