MSI Vector GP68 HX 13V laptop aşırı ısınıyor

Yusuf1507

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 4080
İşlemci
İ7 13700HX
Dostlar merhaba, MSI laptopum CoD Warzone, ETS 2 gibi vs oyunlarda dengeli modda olmasına rağmen ve fanlar Full çalışıyor. (uç performansa alırsam yetmiyor fanlar). BIOS'tan işlemciyi kısmama rağmen 90-93-97 derecelerde geziyor. Fanları fule çekmezsem kapanıp gücü kesiyor. Buna ne yapabilirim? Cihaz daha 6 aylık, laptop soğutucu aldım fayda etmedi.

@484334 Hocam sizin bir bilginiz var mı ?

Fan temizliği yapılabilir daha 6 aylık olan bir laptopta termal macun değişimi mantıklı gelmiyor bana.

Dostlar merhaba, MSI laptopum CoD Warzone, ETS 2 gibi vs oyunlarda dengeli modda olmasına rağmen ve fanlar Full çalışıyor. (uç performansa alırsam yetmiyor fanlar). BIOS'tan işlemciyi kısmama rağmen 90-93-97 derecelerde geziyor. Fanları fule çekmezsem kapanıp gücü kesiyor. Buna ne yapabilirim? Cihaz daha 6 aylık, laptop soğutucu aldım fayda etmedi.
İşlemciyi kısma özgür bırak. Daha çok yük biner.

Termal macun değişimi ve fan temizliği yaptırın. Gaming laptop sonuçta bu

6 ay çok yeni yani toz moz işine benzemiyor pek. Soğutma bloklarında mı sıkıntı var acaba. İçini aç yaylı vidalarına bak bakalım bir iyi sıkılmış mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı