MSI Vector GP68hx 13VH-227xtr laptopu Type-C ile şarj etmek için hangi adaptör lazım?

RedBereli

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Belirttiğim model için ayrı bir şarj cihazı almak istiyordum. Orijinalindne daha küçük, daha güncelik işler için kullanmalık. Lenovo'nun GO 130W modelini aldım, tüm Type-C çıkışlarını vs. denedim ancak şarj olmadı. Sanırsam yanlış ürün aldım. Sizden ricam, hangi şarj cihazını almamı söylemeniz.

Şarj cihazı hakkında en ufak fikrim yok. Gündelik işlerde size yeterli olacak powerbank önerebilirim. Kendimde farklı firmanın benzer ürünü var. Kendi 100W kablosu ile Thunderbolt 4 üzerinden şarj sağlıyor. 99wh laptop batarya, 122'5 W 20000 mAh powerbank. Ayrıca 67W Xiaomi cihaz ile benim model maksimum 2 saatte %2-%100 şarj oluyor. (size önerdiğim daha kaliteli olduğu için süre daha kısa olabilir)
Yine de fazla performans beklemeyin. Sadece gündelik kullanım, film vs için iş yapıyor. (%80'e kadar şarj dolduruyor ya da aktif kullanımda belirli bir süre şarj seviyesi düşmüyor)

Şarj cihazı hakkında en ufak fikrim yok. Gündelik işlerde size yeterli olacak powerbank önerebilirim. Kendimde farklı firmanın benzer ürünü var. Kendi 100W kablosu ile Thunderbolt 4 üzerinden şarj sağlıyor. 99wh laptop batarya, 122'5 W 20000 mAh powerbank. Ayrıca 67W Xiaomi cihaz ile benim model maksimum 2 saatte %2-%100 şarj oluyor. (size önerdiğim daha kaliteli olduğu için süre daha kısa olabilir)
Yine de fazla performans beklemeyin. Sadece gündelik kullanım, film vs için iş yapıyor. (%80'e kadar şarj dolduruyor ya da aktif kullanımda belirli bir süre şarj seviyesi düşmüyor)
Öneriniz için çok sağ olun hocam. Yapmam gereken tek şey adaptöre ve voltaja uygun bir Type-C kablosu almakmış. Sorunum halloldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı