MSI Ventus 4070 Super'de ısınma sorunu var mı?

Burkil06

Decapat
Yer
Ankara\Yenimahalle
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4070 Super
CPU: Intel Core i7-14700KF
Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core
Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5
RAM: 32 GB Kingston DDR5
SSD: Corsair MP600 Pro NVMe
PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2
Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ
Monitör: AOC 24G4X
Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL
Mouse: Glorious Model O- (Minus)
Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless
Forumda çok görmeye başladım böyle diyenleri. Ama ben kartımda hiç böyle bir problem göremedim. 180hze sabitlediğimde Valorant'ta fan dahi çalışmıyordu ve sıcaklıklar 55 dereceydi. Stres testinde Max 65-70i görmüş. Ben şimdi anlayamadım sorun kalktı mı yoksa halen var mı?
CS'de 600 FPS civarı almama rağmen bile gayet normaldi sıcaklıklar. Elimde olsa Galax alacaktım ama Gaming gen Ankara'da yok.

Valo ve CS işlemci kullanan oyunlar, ekran kartını yormazlar.

Hocam bu havalara göre kötü değerler değil.
Kasanızın hava akışı inanılmaz derecede iyi değil ise bir problem yok.

Portal RTX deneyeceğim.

Sağ olun. Peki bu sorun kalktı mı Ventus'larda. Kasa hava akışım iyi bu arada.

4000 serisinde seri çok fark etmiyor ama keşke Ventus gibi giriş seviye ve kötü bir model tercih etmeseydiniz. Ventus hala en alt segment denebilir.

4000 serisinde seri çok fark etmiyor ama keşke Ventus gibi giriş seviye ve kötü bir model tercih etmeseydiniz. Ventus hala en alt segment denebilir.

Bütçem çok artıyordu o zaman. ASUS dualdamı alt segment?

Bütçem çok artıyordu o zaman. ASUS dualdamı alt segment?

Hayır. Aldığımdan beri 50-55 derece üstünü gördüğümü nadir hatırlıyorum oda AAA oyunları 1440P'de oynarken.
Fakat ASUS'un giriş seviye modellerinden beri ama bu yaşıma kadar ASUS'un ekran kartı konusunda kullanıcıları hayal kırıklığına uğrattığını görmedim.

Hocam giriş seviyesi dediğiniz soğutma amaçlı mı yoksa performans mı?

Hocam giriş seviyesi dediğiniz soğutma amaçlı mı yoksa performans mı?
Asusun tuf serisi ile dual serisi markanın giriş seviye kartları ama iyi segment'te olduklarını söyleyebilirim.
Zaten soğutma performansını söylemiştim.

ASUS'un TUF serisi ile Dual serisi markanın giriş seviye kartları ama iyi Segment'te olduklarını söyleyebilirim.
Zaten soğutma performansını söylemiştim.

Giriş seviye kartı ne demek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…