MSI Ventus 4070 Super'de ısınma sorunu var mı?

Ya sabır deyip geçiyorum kesinlikle haklısınız.

Ben kendime sabır diliyorum. ASUS'un Dual mini- ASUS Phoenix ve ASUS Dual gibi 3 tane giriş seviye modeli varken TUF gibi bir babayiğit karta giriş modeli diyen birisine neden laf anlatmakla uğraşıyorum, engelle geç değil mi? :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kendime sabır diliyorum. ASUS'un Dual mini- ASUS Phoenix ve ASUS Dual gibi 3 tane giriş seviye modeli varken TUF gibi bir babayiğit karta giriş modeli diyen birisine neden laf anlatmakla uğraşıyorum engelle geç değil mi :D
Aynen Türkiye piyasasında Dual mini ve phoenix bayağı yaygın yahu.

neden laf anlatmakla uğraşıyorum engelle geç değil mi :D
Aynen ondan.

Asusun tuf serisi ile dual serisi markanın giriş seviye kartları
TUF giriş değil bu arada. TUF'un karşılığı MSI Gaming X ve Gigabyte Gaming OC. ASUS bunu orta seviyeye konumlandırıyor. Ucuz bir modelde değil. Dual-giriş TUF-orta ROG-üst seviye.
Kavgayı şu şekil sonlandırma gereği duydum normalde yapacağım bir şey değildir ama saçma uzamış.
1721083444904.png

ASUS için düşünürsek Dual GİRİŞ, TUF orta, ROG üst segment.
Piyasaya göre bakarsak:
Dual giriş orta arası bir yerde (karta göre değişir) ve iddialı bir modeldir. Ventus 3x ile kapışması buna örnek.
TUF Asus için orta olsa da piyasa da orta-üst aralığında bir konumda. Bundan dolayı 4080, 4090 gibi kartlarda kullanılabiliyor ve güzel de performansı var. Diğer markalardaki orta-üst konumdaki kartlarda da buna benzer bir şey yapılabiliyor.
Üst segment de ROG var ki genelde TOP 3 de oluyor. Her markanın HİGH tier modeli, piyasada high tier lara çıkamadığı oluyor (PNY ve İnno3d en güzel örnek)

Kimsenin burada yazdıklarıma itirazı olacağını sanmıyorum.

Kavgayı şu şekil sonlandırma gereği duydum normalde yapacağım bir şey değildir ama saçma uzamış.
Eki Görüntüle 2254019
ASUS için düşünürsek Dual giriş, TUF orta, ROG üst segment.
Piyasaya göre bakarsak:
Dual giriş orta arası bir yerde (karta göre değişir) ve iddialı bir modeldir. Ventus 3X ile kapışması buna örnek.
TUF ASUS için orta olsa da piyasa da orta-üst aralığında bir konumda. Bundan dolayı 4080, 4090 gibi kartlarda kullanılabiliyor ve güzel de performansı var. Diğer markalardaki orta-üst konumdaki kartlarda da buna benzer bir şey yapılabiliyor.
Üst segment de ROG var ki genelde top 3 de oluyor. Her markanın high tier modeli, piyasada high tierlara çıkamadığı oluyor (PNY ve INNO3D en güzel örnek)

Kimsenin burada yazdıklarıma itirazı olacağını sanmıyorum.

Hocam ilk başlarda marka düzeyinde Dual ve TUF modellerinin giriş ve orta düzeyde fakat öbür modeller ile karşılaştırıldığında gayet iyi olduğunu belirttim zaten bende Dual kullanıcısıyım.
Ama arkadaş modellere giriş ve orta düzey denmesini sindiremedi sanırım.:D

Hocam ilk başlarda marka düzeyinde Dual ve TUF modellerinin giriş ve orta düzeyde fakat öbür modeller ile karşılaştırıldığında gayet iyi olduğunu belirttim zaten bende Dual kullanıcısıyım.
Ama arkadaş modellere giriş ve orta düzey denmesini sindiremedi sanırım.:D

ASUS'un TUF serisi ile Dual serisi markanın giriş seviye kartları ama iyi Segment'te olduklarını söyleyebilirim.
Zaten soğutma performansını söylemiştim.

Cevap vermicektim ama boş sallamaya devam etmişsiniz. Öncelikle bir duruşunuz olsun ne dediğinizin arkasında durun bari. Önceki sayfada yazdığınız duruyor. :D markanın giriş seviye kartları diye kocaman yazıyor orada. @Telefonunu Çıkra hocam sizi kırmamaya çalışmış, kendisini takip ederim videosunda bile TUF için orta seviye olduğunu belirtmiş bunu buraya yazacaktım ama kendi kırmak istemediği için belirtmedim.

Cevap vermicektim ama boş sallamaya devam etmişsiniz. Öncelikle bir duruşunuz olsun ne dediğinizin arkasında durun bari. Önceki sayfada yazdığınız duruyor. :D markanın giriş seviye kartları diye kocaman yazıyor orada. @Telefonunu Çıkra hocam sizi kırmamaya çalışmış, kendisini takip ederim videosunda bile TUF için orta seviye olduğunu belirtmiş bunu buraya yazacaktım ama kendi kırmak istemediği için belirtmedim.

Diyecek söz yok sana reis.
Dual ve TUF serisinin iyi modeller olduğunu fakat kendi marka düzeyinde giriş-orta seviye olduklarını kaç kere söyleyeceğim?
Marka bazlı Dual giriş TUF orta seviyede.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240716_020001_Chrome.jpg
    Screenshot_20240716_020001_Chrome.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 25
Diyecek söz yok sana reis.
Dual ve TUF serisinin iyi modeller olduğunu fakat kendi marka düzeyinde giriş-orta seviye olduklarını kaç kere söyleyeceğim?
Marka bazlı Dual giriş TUF orta seviyede.

Markanın giriş ama ürün için giriş-orta diyorsunuz. Bende diyorum ki @Telefonunu Çıkra hocam aynısını yazmış yazısında TUF markaya göre orta seviye ama normalde orta-üst seviye kalitededir 4090 gibi GPU'larda bile kullanılabilir. Giriş yok yani hiç yok orta ve orta üst var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı