Diger modellerde olmuyor mu bu cw sikintisi ben baktim ama rtx modellerinde pek bulamamdim forumlarda.MSİ markasından ekran kartı almak kumar oynamak gibi birşey, COİL WHİNE sorunu çoğunlukla MSİ markalı ekran kartlarından kaynaklanıyor, önermem !!
Hacı abi bu markayı kullanan bir sürü insan var rtx 2060 ventus modeli var 2600 lira asus strix modeli var 3200 lira o kadar farki veririm mi diyosun şimdi ?Ben MSİ alıp risk almayı pek tercih etmem.
Ben kendim Gaming tasarımlı 1050 TI kullanıyorum, öyle bir sorunum yok. Ayrıca ben o sorun daha çok Asus'ta var diye biliyorum. Benim eski Asus kartta bile vardı.MSİ markasından ekran kartı almak kumar oynamak gibi birşey, COİL WHİNE sorunu çoğunlukla MSİ markalı ekran kartlarından kaynaklanıyor, önermem !!
Verme, Ventus'u al gitsin. Zaten olur da CW çıkarsa direk değişim yapıyorlar.Hacı abi bu markayı kullanan bir sürü insan var rtx 2060 ventus modeli var 2600 lira asus strix modeli var 3200 lira o kadar farki veririm mi diyosun şimdi ?
Tamam hacı abi değerlendiricem bende suan strix 1050 ti var ventusu alirim muhtelemelen sagol.Ben kendim Gaming tasarımlı 1050 TI kullanıyorum, öyle bir sorunum yok. Ayrıca ben o sorun daha çok Asus'ta var diye biliyorum. Benim eski Asus kartta bile vardı.
Verme, Ventus'u al gitsin. Zaten olur da CW çıkarsa direk değişim yapıyorlar.
Tamam hacı abi değerlendireceğim bende şu an STRIX 1050 Ti var Ventus'u alirim muhtelemelen sagol.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.