MSI Ventus ve TRI Frozr farkı

Hocam beni üzmeyi kafaya taktınız herhalde. Çalışıyorsa benim için sıkıntı yok.

Sağlamsa sıkıntı yok benmi kafama takılan ürünü aldık denedık sıkıntı çıktı, sinerji asla değişim yapmıyordu jelatin açtın diye inceheesapda aynı muhtemelen.

Ne aldınız ki?

Mimarlık modelleme tasarım için ama program NVIDIA chipset istedi RX 5700 XT ile laptopta ki 940M aynı perf verdi oyunda 2070 gibi ama tasarım modelleme de 940M gibi saçma bir kart bazen drop yiyor oyunlarda lanet olsun AMD'nin ekran kartlarına.
Ne aldınız ki?

Gaming gecesinden alsam sıkıntı olur mu kartta sence?
geçen cuma 3900 olmuştu 2070 ventus almadım pişman oldum

Gaming gecesinden alsam sıkıntı olur mu kartta sence?
geçen cuma 3900 olmuştu 2070 ventus almadım pişman oldum
Ram ile ekran kartı aldım cuma günü sipariş verdim salı geldiler. Öyle dedikleri gibi ikinci el sattıklarını düşünmüyorum zaten birisi müşteri hizmetlerine sormuştu ve sıfır sattıklarını söylemişlerdi. Hem ilk 14 gün koşulsuz iade var eğer olmazsa iade edebilirsiniz. Benim şuan bilgisayarım tamamlanmadığı için bakamadım fakat sizin varsa daha iyi olacaktır.

RAM ile ekran kartı aldım cuma günü sipariş verdim salı geldiler. Öyle dedikleri gibi ikinci el sattıklarını düşünmüyorum zaten birisi müşteri hizmetlerine sormuştu ve sıfır sattıklarını söylemişlerdi. Hem ilk 14 gün koşulsuz iade var eğer olmazsa iade edebilirsiniz. Benim şu an bilgisayarım tamamlanmadığı için bakamadım fakat sizin varsa daha iyi olacaktır.

Sorun ekran kartını deneyince alıyor mu iade?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı