MSI Ventus RTX 2060 alınır mı?

RX 6600 çok daha mantıklı o fiyata.

6600'ü bırak 6700 var o fiyata:

6600'ü bırak 6700 var o fiyata:

Hocam yayin filan açacağım işlemci üzerinden açmak istemiyorum ekran kartinin destekleri yok bu AMD tarafinda NVIDIA uzerinde bayağı destek var RX serisinde cok özellik yok yayini bile islemci uzerinden aciyoruz cok kotu yani bu model 12 GB alınır mı?

Hocam yayin filan açacağım işlemci üzerinden açmak istemiyorum ekran kartinin destekleri yok bu AMD tarafinda NVIDIA uzerinde bayağı destek var RX serisinde cok özellik yok yayini bile islemci uzerinden aciyoruz cok kotu yani bu model 12 GB alınır mı?

Bare 2060S alın o zaman hocam:

AMD'nin de kodlayıcısı var. NVIDIA kadar gelişmiş olmasa da yayın veya kayıt için yeterli. Aradaki performans farkına değer.

1668409292857.png

AMD'nin de kodlayıcısı var. NVIDIA kadar gelişmiş olmasa da yayın veya kayıt için yeterli. Aradaki performans farkına değer.

Eki Görüntüle 1571911

Hocam emin misiniz iyi midir yani RTX özelliğinden filan yararlanmak istiyorum bütçem tam 6600 TL RTX 2060'dan daha iyi ve yayın ve düzgünce özellikli bir kart arıyorum hocam :)

3 4 saate kadar alacağım yani hocam amacım yayın yapmak fazla bir FPS kaybı olmadan yani geçipte Low ayarlarda God of War oynamak istemiyorum AMD alıp eğer fazla bir FPS kaybı olmaz derseniz alacağım size güvenip :) ama yayın ve oyun oynamak bu arada 550W Corsair güc kaynağım var besleyebilecek kart önerin :)

Bare 2060S alın o zaman hocam:

Hocam Max 6600 TL bütçem var.

B450 MSI Pro Max var anakartım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı