yusufenesen

Centipat
Daha fazla  
2. el, kutulu ve garantisi devam eden MSI Ventus 2X 3070 ekran kartı aldım.
256 bit, 8 GB RAM.
Fakat God of War'da 1080p, Full ayarlarda 91 dereceyi görüyor (FPS sabitleme açık değil). FPS'yi 60'a sabitleyince sıcaklık ancak 85 dereceye düşüyor.
Kartın önceki sahibi, garanti bandrolü bozulmasın diye termal macun değişimi yapmamış. Termal macun değişikliği ile bu kadar ısı farkı yaşanır mı?

870f9843a517eae-608x458.jpg

@Faruk53

2. el, kutulu ve garantisi devam eden MSI Ventus 2X 3070 ekran kartı aldım.
256 bit, 8 GB RAM.
Fakat God of War'da 1080p, Full ayarlarda 91 dereceyi görüyor (FPS sabitleme açık değil). FPS'yi 60'a sabitleyince sıcaklık ancak 85 dereceye düşüyor.
Kartın önceki sahibi, garanti bandrolü bozulmasın diye termal macun değişimi yapmamış. Termal macun değişikliği ile bu kadar ısı farkı yaşanır mı?

Eki Görüntüle 2325961

@Faruk53
Çok yüksek hocam garantisi devam ediyorsa yollayın.

Bir alıcı olarak en büyük hatayı yapmışsınız neden test etmediniz? Şahsen bu biraz sizin hatanız 2. elde kontrol etmeden bir şey alınmaz.
Şunu diyeyim macun ile ısı düşer ama çok büyük bir fark beklemeyin.

Kartı alırken kesinlikle Furmark sonuçlarını istemeliydiniz. Umarım termal macun ve pad değişimi sonrası en azından 75 derece civarlarını görürsünüz. Zaten aldığınız kartın soğutması da ayrı bir rezillik. O konua hiç girmicem.

Kartı alırken kesinlikle Furmark sonuçlarını istemeliydiniz. Umarım termal macun ve pad değişimi sonrası en azından 75 derece civarlarını görürsünüz. Zaten aldığınız kartın soğutması da ayrı bir rezillik. O konua hiç girmicem.
Termal macun bu kadar değişimi bu kadar etki eder mi, kutulu garantisi duran ürün, garantisi bozulmasın diye termal macun değişimini yapmamış

Termal macun bu kadar değişimi bu kadar etki eder mi, kutulu garantisi duran ürün, garantisi bozulmasın diye termal macun değişimini yapmamış

Eğer macun kuruduysa olabilir. Kart kaç senelik?
2 yılı geçti,birde yeni edindiği bir bilgi
Hot spot sıcaklıpı ile gpu sıcaklığı ayrımı varmış,ben bu sıcaklığa MSI Afterburn üzerinden baktım acaba uygulama hot spot sıcaklığını mı gösteriyor
Hangi uygulama bu konuda daha sağlıklıdır

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı