MSI VGA 1660 Tİ Gaming X Alınır mı?

Saçma sapan yorumlar görünce foruma bir şeyler yazasım gelmiyor. Tamam Shappire'e laf etmiyoruz, fakat adam kesinlikle Asus alma Shappire al demiş ya, şaka gibi. Shappire malzeme kalitesi olarak Asus'un yanına yaklaşamaz. Asus Rog Strix ile MSI Gaming X bu işin bir numaralıdır. Shappire de F/P olarak iyidir, lafımız yok. Fakat fiyata bakmaksızın ekipman alınacaksa bu işin üstadlarına laf edilmemelidir. Asus dandiktir, Shappire daha iyidir falan, geçin bunları.

Benim önerim de RX 5700 XT, olacaktır. Asus Rog Strix öneririm, olmazsa Asus Dual Evo modeli yenilenmiş bir modeldir ve gayet başarılı.

Saçma sapan yorumlar görünce foruma bir şeyler yazasım gelmiyor. Tamam Shappire'e laf etmiyoruz, fakat adam kesinlikle Asus alma Shappire al demiş ya, şaka gibi. Shappire malzeme kalitesi olarak Asus'un yanına yaklaşamaz. Asus Rog Strix ile MSI Gaming X bu işin bir numaralıdır. Shappire de F/P olarak iyidir, lafımız yok. Fakat fiyata bakmaksızın ekipman alınacaksa bu işin üstadlarına laf edilmemelidir. Asus dandiktir, Shappire daha iyidir falan, geçin bunları.

Benim önerim de RX 5700 XT, olacaktır. Asus Rog Strix öneririm, olmazsa Asus Dual Evo modeli yenilenmiş bir modeldir ve gayet başarılı.
Aus Rog serisi kalitelidir. Ancak ASUS 5700 XT modelinde termal sıkıntı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Yeni revizyonlarla durumu düzelteceklerdi ama ne oldu bilmiyorum.

Asus RX 5700 XT modelinde kronik sorunlu, bilip bilmeden yazmayın, ısınma sorunu yaşıyor.

RX 5700 XT alacaksan MSI Gaming X olanı tercih et derim hocam. Aksi takdirde büyük bir kumar oynayıp 5700 alma bence.
Bunun yerine 1660 TI tercih et. Gayet performansından memnunum bir çok PC'de test ettim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı