MSI Vigor GK70 CR vs Logitech G Pro vs SS Apex M750 TKL Klavye Tercihi

@Mehmet_ucar o zaman sorunu düzgün soracaksın. Açıklamaya çalışıyorum sana bişeyleri, ne istiyorsan al banane. Sorarsan düzgün ve açıklayıcı bir soru, alırsın düzgün cevabı. Oyun için Red switch türe göre ayırmaya gerek yok. Cherry MX Speed var alabiliyorsan daha hızlıdır. Sessiz istersen Silent modeli vardır. Var mı başka soru?

@Mehmet_ucar o zaman sorunu düzgün soracaksın. Açıklamaya çalışıyorum sana bişeyleri, ne istiyorsan al banane. Sorarsan düzgün ve açıklayıcı bir soru, alırsın düzgün cevabı. Oyun için Red switch türe göre ayırmaya gerek yok. Cherry MX Speed var alabiliyorsan daha hızlıdır. Sessiz istersen Silent modeli vardır. Var mı başka soru?
Sorumu gayet düzgün sordum. Sen okuduğunu anlamıyorsun dostum. Öyle olduğu için açıklamaya çalıştığın cevaplar konuyla alakalı olmuyor. Her neyse. yine de sağol yardımın için, görüşmek üzere.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı