MSI vs Acer vs Tulpar vs Victus vs ASUS TUF

Bütçe
45000

KadirT37

Femtopat
Daha fazla  

Hangisi tercih edilmeli acaba??

Son düzenleme:

Ben i5 14500HX olan HP Victus 16'yı alırdım. Cihaz TV'nin inceleme videosu var hatırladığım kadarıyla serin çalışıyordu.

Acer Nitro 5 ise i7 12650 olanın inceleme videosunu izledim bayağı sıcak çalışıyordu keza 12700'de pek farklı olacağını sanmıyorum.

MSI büyük ihtimalle bol limitlidir ona bakmadım.

ASUS'a gelirsek 4050 var 30 bin olsa belki alırım.

Bu HP'nin bir alt serisi olan Ryzen'lerde (2023 kasa) hall sensörü sorunu varmış, ama bu hem 2024 kasa hem de Intel olanı bir sorun olacağını sanmıyorum. Tek eksiği ekranı biraz kötü denilebilir, göz aşınalığı ile halledersin zaten renk doğruluğu az o da normal kullanıcı için dert olmamalı diye düşünüyorum. Bir monitör daha alırsın belki bir gün yanına.

Victus belki olabilir Acer'ler iyi ama biraz ısınıyor geri kalanları almayın.

12650 olanı Acer Nitro 5 soğutamıyor bunun da farklı olacağını sanmıyorum. MSI olanı da nedensiz şekilde ucuz, neden ucuz hala çözemedim. Sanki MSI gamegaraja üretmişte yanlışlıkla MSI logosu basmış gibi.

Bu benim forumlarda 4 ya da 5. konuyu açışım. Hem okul hem de oyun için kullanacağım ve kütüphane vb. sessiz ortamlarda çok bulunuyorum. Acer'ler çok ısınıyor diye söylendi, Victus'larda sensör sorunları mevcutmuş

Stok olarak kötü macunla geldiği için bu sıcaklıklara geliyor ki çokta riskli sıcaklıklara ulaşmıyor. Servisle birlikte PTM7950 veya Thermalright Heilos termal pedini sürerse bu sıcaklık sorununu ortadan kaldırmış olur zaten, MSI model gayet ideal bir fiyata sahip nesi ucuz geldi anlamadım. Panelden kısıp kasa kalitesi ve donanıma vermişler.

13 ve 14. Nesillerde sorunlar olduğu söyleniyor ve alınmaması gerektiğini belirtiyorlar. Bu durumda ne yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…