MSI vs Acer vs Tulpar vs Victus vs ASUS TUF

Bütçe
45000
Hocam attığınız Acer Nitro 5 12650H model 46 bin TL, attığım Pulse ise 45 bin civarında. Bütçeniz ona yetiyorsa attığıma hayli hayli yetiyordur zaten. Satıcıya gelirsek (Beta Plus Teknoloji), Gaming.gen.tr ile aynı firmaya bağlılar. Yani güvenilirler, rahatlıkla alabilirsiniz.
Ama soru-cevap kısmına baktığımız zaman herkese farklı ürün gönderildiği belirtiliyor

Şuna bir bakın asusun daha kaliteli olacağını düşündüğümden bunu bir size atayım inceleyin ; ASUS TUF Gaming A15 FA507NV-LP105 AMD Ryzen 5-7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX4060 8GB 15.6 inç Full HD 144Hz IPS FreeDos Gaming Laptop

38bin olduğu için bütcen rahat olacaktır. Asus da sıcak çalışıyor bu arada.

@804177
Yük altında yüksek sesli ve dediğiniz gibi sıcak çalışan bir model. Donanım ve kasa kalitesi olarak fena olmayan bir cihaz fakat kütüphane de rahat bir şekilde kullanabileceğinizi sanmam, bunu alacağıma daha serin ve sessiz çalışan 14500HX'li Victus'u alırım.

Yük altında yüksek sesli ve dediğiniz gibi sıcak çalışan bir model. Donanım ve kasa kalitesi olarak fena olmayan bir cihaz fakat kütüphane de rahat bir şekilde kullanabileceğinizi sanmam, bunu alacağıma daha serin ve sessiz çalışan 14500HX'li Victus'u alırım.

ASUS kullanmadım, özel fan ayarı varsa halledilir o olay. Lenovo LOQ kullanıyorum özel moda alınca gram fan dönmüyor :D

Ama soru-cevap kısmına baktığımız zaman herkese farklı ürün gönderildiği belirtiliyor
Kargo firmasıyla yaşanan bir durumdur diye tahmin ediyorum, firma cidden güvenilir bir firma. Sorun yaşarsanız zaten iade/değişim yapılır, gene içinize sinmediyse attığınız 14500HX'li Victus 16'yı tercih edebilirsiniz.

Kargo firmasıyla yaşanan bir durumdur diye tahmin ediyorum, firma cidden güvenilir bir firma. Sorun yaşarsanız zaten iade/değişim yapılır, gene içinize sinmediyse attığınız 14500HX'li Victus 16'yı tercih edebilirsiniz.
Bunlarda sensör sorunları mevcut muydu? Bu serisinde

Bunlarda sensör sorunları mevcut muydu? Bu serisinde
R1 ve S1 serisinde bu sorun yok hocam, yeni kasalar olduğu için eski kasaya göre çok daha iyi mühendislik çalışması yapılmış. İleride de görülmeyi beklenmiyor ayrıca, bildiğim kadarıyla sensörün yeri falan değiştirilmiş.

Bunlarda sensör sorunları mevcut muydu? Bu serisinde.

HP Victus 16 R1 hall sensör yazdım bir şey çıkmadı. S0 (2023) olanlarda da bir anda çıktı sanırım. S1 ve R1 2024 kasa olanlar. Ben özellikle R1 yani sizin attığınız da bir sorun olacağını sanmıyorum bir de çift SSD slotu var s1e göre bence çok önemli bir özellik.

SSD slot farkından da anakartin baya farklı olduğunu anlarsın zaten.

HP Victus 16 R1 hall sensör yazdım bir şey çıkmadı. S0 (2023) olanlarda da bir anda çıktı sanırım. S1 ve R1 2024 kasa olanlar. Ben özellikle R1 yani sizin attığınız da bir sorun olacağını sanmıyorum bir de çift SSD slotu var s1e göre bence çok önemli bir özellik.

SSD slot farkından da anakartin baya farklı olduğunu anlarsın zaten.
1 yıllık r1 kullanıcısıyım sorun çıkmadı henüz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı