neor Kilopat Dizüstü Cerrahı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.770 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 i5 12hx - Rtx 4060 Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #31 vadaa dedi: 1 yıllık R1 kullanıcısıyım sorun çıkmadı henüz. Genişletmek için tıkla... Laptopumu alırken o cihaz 4 bin daha pahalıydı, sonradan pişman oldum keşke onu alsaydim diye. Bence güzel bir cihaz herkes ekranı yüzünden gömse de ortalama bir insan için sorun olmayacak bir şey.
vadaa dedi: 1 yıllık R1 kullanıcısıyım sorun çıkmadı henüz. Genişletmek için tıkla... Laptopumu alırken o cihaz 4 bin daha pahalıydı, sonradan pişman oldum keşke onu alsaydim diye. Bence güzel bir cihaz herkes ekranı yüzünden gömse de ortalama bir insan için sorun olmayacak bir şey.
KadirT37 Femtopat Katılım 21 Nisan 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #32 @neor @804177 @wadaaa @YüzbaşıJohnPrice Son olarak sanırım MSI Pulse 16 AI alıcam. Şu anlık öyle görünüyor. Son mesajlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim herkese
@neor @804177 @wadaaa @YüzbaşıJohnPrice Son olarak sanırım MSI Pulse 16 AI alıcam. Şu anlık öyle görünüyor. Son mesajlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim herkese