MSI vs Galax vs Asus GTX 970?

Buraya göre Msi üstün görünüyor az bir farkla ama burada Galax modeli yok

O fiyata 390X almak daha mantıklı olmaz mı?

Sorduğum ekran kartlarının fiyatları 1400 civarında seyir ediyor ben o bütçede bir ekran kartı sormadım Ayrıca amd önerisi yazmıyor konu başlığında neyi sorduğum yazıyor. Teşekkür ederim yorum için ama onu sormuyorum

Msi almalısın bence bütçe olarak fazla istemiyor bu birincisi ikincisi overclockta(gtx 980 ti dı sanırım)dünya rekoru msi a ait bu yüzden msi almalısın.

O gtx980 Ti ben Gtx970 alıyorum Ona bağlı seçemem Galax hakkında bilgili kullanan arkadaş çıkmadı oda ayrı bir konu

Üstteki kartlar arasında Asus yada Msi olabilir. Aralarında uçurum fark yok.

Evet yukarıda da yazdığım gibi aralarında çok fark olmadığını biliyorum beni asıl merak ettiren şey dediğim gibi üç kart arasında hangisi olduğu ve Galax'ın nasıl olduğu

Evet ne yazık ki onun karşılaştırmasını yapamıyorum, ben de merakla araştırıyorum.

Aynen aralarında karşılaştırmalı vs olarak çok fazla bilgi yok bende bulamadım açıkçası. Ama forumda kullanan arkadaşlar vardır diye umuyorum Öyle ise bilgi almamız çok daha kolay olacak Sadece Galax ekran kartı kullanmış bir arkadaş olsa bile en azından yazılım olayını açıklayabilir diye düşünüyorum

Galax 970 kullandım gerçekten çok güzel bir kart biraz sesli ama başka bir eksisi yok bence.

Hocam ben araştırdım. Stok olarak kullanacak iseniz, Galax daha iyi. Fakat Galax'ın faz sayısı ve OC desteğini bilmiyorum. Ama yazılım olarak Msı önde, araştırmalarımın sonucunda buna sonuca vardım.

Konuyla gerçekten çok alakalı oldu teşekkürler

Galax 970 kullandım gerçekten çok güzel bir kart biraz sesli ama başka bir eksisi yok bence.

Bahsettiğin ses olayı coilwine yanılmıyorsam ki o sorun Msi modellerde bile olabilen bir sorun Msi Afterburneri Galax ekran kartı için kullanmak mümkün mü ? Ve biraz daha ayrıntı vermen mümkün mü acaba ?

Hocam ben araştırdım. Stok olarak kullanacak iseniz, Galax daha iyi. Fakat Galax'ın faz sayısı ve OC desteğini bilmiyorum. Ama yazılım olarak Msı önde, araştırmalarımın sonucunda buna sonuca vardım.

Yazılım olarak Galax modele de anladığım kadarıyla Msi yazılımları kullanılabiliyor

Yazılım olarak Galax modele de anladığım kadarıyla Msi yazılımları kullanılabiliyor

Hocam Asus Gpu Tweak diğer markalarda çalışmıyor. MSI'ın Afterburner çalışıyor. Fakat predator, gibi yazılımlar kullanılamıyor. Eğer onları kullanmak istemez iseniz, Galax almalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…