MSI vs Galax vs Asus GTX 970?

Asus ve Msi arasında kaldığımda bana en yatkın gelen Msi olmuştu zaten :D Özellikle yazılımı ve performansı sebepli ama Galax işin içine girince biraz değişti :p Performans vs olarak 1400 TL altında Gtx970'lerde ki en iyi performans Galax Ex Oc'de arka plaka var ve sessizde çalışıyormuş. Tabi Msi'ın yazılımının kullanılabiliyor olması da ayrı bir güzel :D Şimdilik Galax Ex Oc var gibi aklımda kullanan ve cidden olumsuz yapan olmazsa sisteme ekleyeceğim gibi paylaşım için teşekkürler. Umuyorum Galax kullanan bir arkadaş çıkar ve deneyimlerini paylaşır :p

Umarım vereceğin en son karar seni mutlu eder, Galax kullanıcılarıda yorum yaparlarsa ve Msi ile kıyaslasan son net kararı verirsin diye umuyorum :)

GeForce GTX 970 EXOC vs MSI GeForce GTX 970 4GB vs Asus 4 GB Strix GTX970
Burdaki arkadaş da senin gibi sormuş ve son kararını Msi'dan yana vermiş :)

Umarım vereceğin en son karar seni mutlu eder, Galax kullanıcılarıda yorum yaparlarsa ve Msi ile kıyaslasan son net kararı verirsin diye umuyorum :)

GeForce GTX 970 EXOC vs MSI GeForce GTX 970 4GB vs Asus 4 GB Strix GTX970
Burdaki arkadaş da senin gibi sormuş ve son kararını Msi'dan yana vermiş :)

Bakalım nasıl olacak bende bilmiyorum. Msi vardı en baştan beri aklımda ama Galax'a kayar gibi oldum almama daha var zaten hem benim gibi merak eden arkadaşlar varsa onlar içinde iyi olur bakalım görücez :D Konuya baktım bu arada sağol :)

Gigabyte Gtx 970 düşünmüyor musun ?

Gigabyte yada Evga düşünmüyorum. Onları konuyu açmadan önce eledim. 1400 TL altı Gtx970 Evga ve Gigabyte Performans olarak Galax'ın gerisinde ve Giga ve Evga bilmiyorum bana çok hitap etmiyor :D

Aralarında neredeyse hiç fark yok Oc potansiyeli olarak bakabilirsin sende istersen. Ben sabah şu videoya

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ve benzeri yabancı forumlarda ki makalelere bakmıştım ama ben windforce modeline bakmışım ki ondan üstün her anlamda ama bununla oldukça yakın görünüyorlar performans farkları nasıl acaba elinde karşılaştırma var mı acaba video vs olarak ? Oc değil performans asıl önemli olan ki Oc'de farkları yok gibi :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı