MSI vs Galax vs Asus GTX 970?

Bizim memlekette herkesten duymazsın, normaldir. Android-Nexus bağlantısı gibi düşün. Üstelik global garantisi var.

Arka plakanın dediğin gibi bir işe yaramadığını (ekran kartının kasaya bağlantı noktasına sabit olmalı ki dediğin işe yarasın) kartı alıp incelediğinde anlayacaksın. MSI kartın bütünlüğünü korumayı zaten kullandığı Military Class bileşenlerle garantiye almış bulunuyor.

Günde ortalama 6-7 saat çalışıyordu 2-3 saat internet ve kod yazıyordum geri kalan saatlerde oyun oynuyordum.

Hocam sana göre öyle işte Hepsinde Milatary Class bileşenler var zaten Gtx970'lerin Plaka senin yada başkası için önemli olmasa da benim için önemli ne yazık ki Genede sağol

Asus'un soğutması daha iyi ve daha sessiz.

Aslında Msı'ın soğutması daha iyi Ama Asus daha sessiz bak o doğru. Öneri için sağol

Günde ortalama 6-7 saat çalışıyordu 2-3 saat internet ve kod yazıyordum geri kalan saatlerde oyun oynuyordum.

İyimiş hocam bende yaklaşık 6-12 saat arası açık tutuyorum Galax HOF olsa bir dakika düşünmeden alırdım ama galiba bu gidişle Asus alacağım gibi

Konuyu okudunuz mu bilmiyorum ama Bütçem dahilinde ki Galax modelini zaten yazdım. Hofa param olsa alırım ama çok sevdiğimden değil gerçekten iyi bir kart olduğundan yoksa özel bir ilgim yok Sağolun öneri için ama 1400 üstü bir kart alıcak bütçeye sahip değilim. Kart hoşuma gitmedi değil Gtx980 olarak çok uygun bir kart :O Ve güzel görünüyor. Üzerinde birde tuş var galiba ne olduğunu tam anlayamadım Gsync ile ilgiliymiş galiba neyse zaten öneri için açmadım konuyu Galax Ex Oc'nin performansı ve dayanıklığını merak ediyorum aslında. Ama onunda Asus ve Msi ile arasında çok fark yok galiba. Bu gidişle çok klasik olsa da Asus alacağım gibi görünüyor

Son düzenleme:
Dalga geçiyor olmalısın

Kullanımda sorun çıkarır mı bilmem ama bencmarklarda üstün olduğu kesin. Exoc tercih etmelisin

Dosya Ekleri

• untitled-4.png
    24,9 KB · Görüntüleme: 206
  • tweak_dk_kfa2_geforce_gtx_970_exoc_15_bench_firestrike_extreme.jpg
    126,7 KB · Görüntüleme: 194
  • untitled-3.png
    24,6 KB · Görüntüleme: 87

Hayır geçmiyorum. Msi düşünmüyorum Asus ile arasında çok az bir fark var performans olarak. Ama Asus'da arka plaka var ve coil Whine daha az görülüyor. Şu anda Galax ve Asus arasındayım. Galax'ta da Coil Whine durumu olabilir ondan tam bir bilgim yok Konuya yazan arkadaş kendisinde olduğunu söylemişti ama ondan başka kullanan kimse yazmadığı için bilmiyorum. Koca forumda Ex Oc kullanan bir kişi çıktı sadece Ona ayrı konu açabilirim daha iyi geri dönüş gelir belki diyerek tam bilmiyorum

Kullanımda sorun çıkarır mı bilmem ama bencmarklarda üstün olduğu kesin. Exoc tercih etmelisin

Performans iyi görünüyor ama uzun ömür istiyorum ben. Kullanan arkadaşlar yorum atsa konuya bilgi alsam güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…