Dostum bayadır Zotac GTX 970 AMP Extreme Core Edition diye bir kart duyuyorum benim arkadaşa bunu alacağız çekirdek hızı ve bellek hızı olsun en hızlı Gtx 970 bu kartmış yalan değilse ilginç geldi ve fiyatı 1376 TL.
Dostum bayadır Zotac GTX 970 AMP Extreme Core Edition diye bir kart duyuyorum benim arkadaşa bunu alacağız çekirdek hızı ve bellek hızı olsun en hızlı Gtx 970 bu kartmış yalan değilse ilginç geldi ve fiyatı 1376 TL.
Hızlar gerçekçi değil ortam şartlarına göre bile değişiyor fiyata gelince belki kullanılan malzeme kalitesi farklı olabilir.
Bana MSİ ve G1 den daha çekici geldi sıcaklık değeride maximum 60 dereceye çıkmış. 3D Mark puanlarıda MSI'dan yüksek fiyatıda uygunmuş.![]()
Dostum hangi kartı almaya karar verdin meraklar içerisindeyim ?Forumda kullanan arkadaş var 73 derece görmüş aratırsan konuyu bulursun60 derece çok iyi bir değer onu görmek için şartlar çok çok uygun olmalı
![]()
Dostum hangi kartı almaya karar verdin meraklar içerisindeyim ?
Ben dün Galax EX OC Black Edition siparişi verdim. Eğer elime ulaştığında kararını vermemiş olursan yardımcı olmaya çalışırım.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.