Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #21 Çılgınmehmet48 dedi: Pekala, sanırım bunu da söyleme vakti geldi. Ben zaten gl 75 Leopard sipariş ettim 3 gün önce, sadece bu Monster'a kötü denilmesinin sebebini merak ettiğim için bu konuyu açtım. Herkese cevapları için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hocam inceleme atabilir misiniz almayı düşünüyorum?
Çılgınmehmet48 dedi: Pekala, sanırım bunu da söyleme vakti geldi. Ben zaten gl 75 Leopard sipariş ettim 3 gün önce, sadece bu Monster'a kötü denilmesinin sebebini merak ettiğim için bu konuyu açtım. Herkese cevapları için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hocam inceleme atabilir misiniz almayı düşünüyorum?
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #22 Malzeme kalitesi açısından MSI diyebilirim Monster bana Casper'ın bir laciverti gibi geliyor.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #23 RotasızBey dedi: Malzeme kalitesi açısından MSI diyebilirim Monster bana Casper'ın bir laciverti gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yukarıdaki yazıyı okuyun .
RotasızBey dedi: Malzeme kalitesi açısından MSI diyebilirim Monster bana Casper'ın bir laciverti gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yukarıdaki yazıyı okuyun .
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 23 Mart 2021 #24 MSI amele sümüğü gibi yapıştırır.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 23 Mart 2021 #25 Monster cayır cayır ısınıyor, arkadaşlar neye göre Monster diyor?
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #26 Uton dedi: Monster cayır cayır ısınıyor, arkadaşlar neye göre Monster diyor? Genişletmek için tıkla... Yahu şu konuyu okuyun ayrıca kaliteli Monster kasalarından bilip bilmeden önermeyin.
Uton dedi: Monster cayır cayır ısınıyor, arkadaşlar neye göre Monster diyor? Genişletmek için tıkla... Yahu şu konuyu okuyun ayrıca kaliteli Monster kasalarından bilip bilmeden önermeyin.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #27 Yavuz_Çetin dedi: Hocam yukarıdaki yazıyı okuyun . Genişletmek için tıkla... Hocam pardon ama anlamadım ya
Yavuz_Çetin dedi: Hocam yukarıdaki yazıyı okuyun . Genişletmek için tıkla... Hocam pardon ama anlamadım ya
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 23 Mart 2021 #28 Uton dedi: Monster cayır cayır ısınıyor, arkadaşlar neye göre Monster diyor? Genişletmek için tıkla... Kaynak?
Uton dedi: Monster cayır cayır ısınıyor, arkadaşlar neye göre Monster diyor? Genişletmek için tıkla... Kaynak?
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 23 Mart 2021 #29 Yavuz_Çetin dedi: Yahu şu konuyu okuyun ayrıca kaliteli Monster kasalarından. Genişletmek için tıkla... Kaliteli olması önemli değil, ince olduğundan dolayı cayır cayır ısınıyor, en son çıkan 3070'li Tulpar modelini kullandım. Dark Lord of the Sith dedi: Kaynak? Genişletmek için tıkla... Ben.
Yavuz_Çetin dedi: Yahu şu konuyu okuyun ayrıca kaliteli Monster kasalarından. Genişletmek için tıkla... Kaliteli olması önemli değil, ince olduğundan dolayı cayır cayır ısınıyor, en son çıkan 3070'li Tulpar modelini kullandım. Dark Lord of the Sith dedi: Kaynak? Genişletmek için tıkla... Ben.
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 23 Mart 2021 #30 Uton dedi: Ben. Genişletmek için tıkla... O kasa hakkında mı konuşuyoruz burada? Ayrıca 3070 kasa 86 derece görüyor maks.
Uton dedi: Ben. Genişletmek için tıkla... O kasa hakkında mı konuşuyoruz burada? Ayrıca 3070 kasa 86 derece görüyor maks.