MSI vs Monster laptop

Peki, haklısınız.

Hocam hayırlı olsun nerden sipariş verdiniz?
Newegg adlı siteden RTX 2070'li versiyonunu 15.060TL iken indirime girdiği için 12.725TL üstüne hızlı kargo seçip 13.225TL'ye aldım, şuan ise sadece laptobun kendisi 13.334 TL olmuş.
Hocam geldiğinde bir ricam olacak, GL75 ile GP75(Alpha 17)kasa karşılaştırması yapmak isterim. Sizin fotoğraflarınızıda beklerim
Tabii ki hocam hiç sorun olmaz.

Hocam iyi uyguna almışsınız vallahi tekrardan hayırlı olsun, bu Newegg direk ₺ mi çekiyor hocam yoksa güncel kura göremi çeviriyor?

Hocam iyi uyguna almışsınız vallahi tekrardan hayırlı olsun, bu Newegg direk ₺ mi çekiyor hocam yoksa güncel kura göremi çeviriyor?
Siteye ilk girdiğimde direk Türk Lirasına çevrilmiş hali ile fiyatı göstermişti, bazı ürünler Türkiye'ye gönderilmiyor o yüzden böyle sanırım.

Siteye ilk girdiğimde direk Türk lirasına çevrilmiş hali ile fiyatı göstermişti, bazı ürünler Türkiye'ye gönderilmiyor o yüzden böyle sanırım.

Anladım hocam, benim gibi yurt dışından ürün düşünenler için incelemenin yanında satın alma rehberide bekleriz hocam

Son düzenleme:
Hocam geldiğinde bir ricam olacak, GL75 ile GP75(Alpha 17)kasa karşılaştırması yapmak isterim. Sizin fotoğraflarınızıda beklerim
Hocam merhaba, elime ulaştı bugün.Çizik falan yok tertemiz ve kasası gerçekten çok görkemli görünüyor, bu konuya fotoğraflarını atmamı ister misiniz? Yoksa oyun testlerinden falan sonra ayrı konu açıp incelemesiyle mi atayım

Hocam çabuk gelmiş güle güle kullanın detaylı bir konu açarsanız hem satın alma hem inceleme gibi herkes sevaplanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…