MSI vs Palit 4070 Super

Forum bu herkes yaşadığı tecrübeye göre önerilerde bulunuyor. 3090 alırken Gainward seçtim, hangisi ucuzsa onu al mantığıyla. Chipset filan aynı evet ama sorun yaşadım durdum. Ekran gelmedi, bir geldi bir gitti. Garanti konusunda çok zorlandım muhatap bulamadım kartı çok ucuzdan elden çıkarttım. Zararım çok oldu. Ekran kartı başıma bela oldu o yüzden 10 vereceğine 12 13 ver kafan rahat olsun. MSI Gaming X serisi güzel. Palit = Gainward (aynı marka) filan uğraşma al MSI geç. Bunlar az uz para değil iyi düşün taşın.
3090 tarzı fosil ve trafo kartlar için en ucuzu hangisi ise onu al diyen haindir hocam. 4 serisi ile kıyas yanlış.

3090 tarzı fosil ve trafo kartlar için kim en ucuzu hangisi ise onu al diyen haindir hocam. 4 serisi ile kıyas yanlış.

O yüzden MSI kalitesi ortaya çıkıyor. 24 k veren 28 de verir. Gaming X serisi güzel. Şu anda Zotac kullanıyorum memnun değilim tüm kasayı ısıtıyor ne kadar fan bağlarsan bağla. Yazın PC açasım gelmiyor. MSI öyle miydi ahh ah.

Forum bu herkes yaşadığı tecrübeye göre önerilerde bulunuyor. 3090 alırken Gainward seçtim, hangisi ucuzsa onu al mantığıyla. Chipset filan aynı evet ama sorun yaşadım durdum. Ekran gelmedi, bir geldi bir gitti. Garanti konusunda çok zorlandım muhatap bulamadım kartı çok ucuzdan elden çıkarttım. Zararım çok oldu. Ekran kartı başıma bela oldu o yüzden 10 vereceğine 12 13 ver kafan rahat olsun. MSI Gaming X serisi güzel. Palit = Gainward (aynı marka) filan uğraşma al MSI geç. Bunlar az uz para değil iyi düşün taşın.

3090 gibi 350W hatta markaya göre daha çok W çeken bir kartta en ucuzunu al diyenden şüphe duymak lazım.

O yüzden MSI kalitesi ortaya çıkıyor. 24 k veren 28 de verir. Gaming X serisi güzel. Şu anda Zotac kullanıyorum memnun değilim tüm kasayı ısıtıyor ne kadar fan bağlarsan bağla. Yazın PC açasım gelmiyor. MSI öyle miydi ahh ah.

Tecrübeni paylaştığın için teşekkür ederim ancak 70 derece yerine 65 derece görmek için 4K vermek (arkadaşında dediği gibi çok fazla watt da çekmiyor kart) mantıklı gelmiyor. 4K ya mouse, klavye falan iyileştirmeyi tercih ederim. O kadar sıcaklık takıntım yok ekran kartına zarar vermesin yeterli.

@VarBişiler ventus deneyimlemedim haklısındır. Ben bildiğimi yazıyorum sizler gibi. Helikopter elektrikcisiyim ayrıca araç beyin tamiri yapıyorum, lehim kalitesi ve pcb kalitesini gördüğüm için msi dan şaşmam ( ventuslar haric)

@l0kan1 seni anlayabiliyorum hocam, bir kere sorun yaşamışsın ve şu an tekrar aynı sorunu yaşmamak için paraya kıymayı tercih ediyorsun fakat Ventus modeli gerçekten MSI'dan değil de Çin'in merdivan altı gibi bir şey.

@VarBişiler Ventus deneyimlemedim haklısındır. Ben bildiğimi yazıyorum sizler gibi. Helikopter elektrikcisiyim ayrıca araç beyin tamiri yapıyorum, lehim kalitesi ve PCB kalitesini gördüğüm için MSI'dan şaşmam ( Ventus'lar haric)

Bir Gaming X model kullanıcısı olarak söylebilirim evet sessiz evet malzemesi güzel evet soğutması da çok güzelde OC oluyor ama güncel piyasada daha ucuza daha güzel ürünler oluyor.

1723493686153.png

Mesela bu 4070 tierlisti, iGame Ultra modeli Gaming X'den daha ucuza bulunabiliyor.

MSI almalısın. Palit filan uğraşma o kadar para vereceksin bir tık daha ver kafan rahat olsun kaliteli sistemin olsun sana iyi uzun yıl hizmet etsin. Yarın bir gün satmaya çalıştığında da MSI'yı rahat satarsın, Palit neymiş ya.

MSI ve ASUS kullandım. Şimdi de en ucuz model olan Galax'ı sorunsuz kullanıyorum. Sözde kaliteli ürün diye pahalıya aldığım MSI Gaming X 4070 Super Galax'tan daha sıcak çalışıyordu. MSI'da 2000RPM üstü görürken Galax'ta 1600RPM ile çalışıyordu kart. ASUS'a gelince bobin sesinden bilgisayarı kullanamıyordum. Sözün özü ASUS veya MSI olunca kaliteli olacak diye bir şey yok. Önemli olan yapılan işçiliğe bakmaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı