F Furkan dlgn Decapat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 166 Çözümler 2 31 Temmuz 2018 #1 MSI X370 GAMING PLUS AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200+MHz(OC) USB 3.1 Anakart - Vatan Bilgisayar Arkadaşlar bu anakartı aldım. BIOS güncellemesini nasıl yapacağım hiç bir fikrim yok. İşlemcim Ryzen 5 2600X. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2018
MSI X370 GAMING PLUS AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200+MHz(OC) USB 3.1 Anakart - Vatan Bilgisayar Arkadaşlar bu anakartı aldım. BIOS güncellemesini nasıl yapacağım hiç bir fikrim yok. İşlemcim Ryzen 5 2600X.
KuKo_v1 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2018 Mesajlar 11 1 Eylül 2018 #2 Bende almayı düşünüyorum bende bilmiyorum yardımcı olun pls Artı 0 Eksi
|.naVih Megapat Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 511 Çözümler 1 Yer Orta Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Valar 1 Eylül 2018 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Detaylı bir şekilde anlatılıyor bu video da. İzleyince çok rahat bir şekil de yaparsın yine de yapamadığın birşey olursa mesaj atmaktan çekinme. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Detaylı bir şekilde anlatılıyor bu video da. İzleyince çok rahat bir şekil de yaparsın yine de yapamadığın birşey olursa mesaj atmaktan çekinme.