MSI X370 Gaming Pro açılışta reset atma

WillRise06

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
1 hafta önce yeni sistem kurdum. Sistem gayet stabil sıcaklık değerleri olsun testler olsun hepsini geçti. Fakat sorunum bilgisayarı komple kapattığımda yeniden açarken güç düğmesine bastığımda fanlar dönüyor anakart LED'leri yanmıyor. 2-3 saniye sonra reset atıp bir daha açılıyor ve her şey normal şekilde açılıyor. Neden böyle oluyor anlamadım. Daha önceki sistemim eski olmasına rağmen böyle sorun yoktu. Tuşa bastığım gibi açılıyordu. Anakartım MSI X370 Gaming Pro Carbon modeli. Elektriği komple kesip tekrar açınca ilk başta fanlar full hız dönüyor 2 3 saniye sonra tekrar reset atıp açılınca gene normal şekilde açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunun nedenine daha önce benim açtığım bir konuda @LukeSkywalker arkadaş şöyle yazarak değinmişti:

Benzer sorunu bende yaşamaktayım ve henüz çözemedim. Alttaki 2 konuya göz atarsan belki o konularda yazanlar senin derdine derman olabilir. En azından o konularda yazılanlar sana az çok bilgi verecektir diye düşünüyorum.

Bilgisayar açılırken güç kesilip tekrar başlatılıyor

3000 MHz RAM 2133 MHz Olarak Çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…