MSI x370 XPower Gaming Titanium XMP Açınca Görüntü Gelmemesi

• Konuyu başlatan S1VAD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 120
  • Görüntüleme 15.788
Bende live update programında 2501 olarak gözüküyor. Ama 2601 yüklediğimde sorunsuz yükleniyor. Ekran kartim HD7870 ati. Senin sistemdeki ekran karti nedir. Chipset driverinin versiyonu baska nereden bakılır. Veya amd sitesinde bu driver ayrıca bulunuyor. Bunu indirip kursak olurmu

Anladım. Bendede msı sitesin den indirdiğim anakart ses driver i ni kurmamıştı. Live update den indir digimi kurmuştu. Yarın senin yaptığın işlemi yapayım bende

hayır chipsetin driverini msi nin sitesinden mauel indirdim.kurulum dosyasını çalıştırdığımda kaldır seçeneği de çıktı.oradan programı kaldırım . msi updater live programından indirip kurunca düzeldi

Bende bu şekilde düzelmedi. Önce Ekran kartı driverini, sonra 2601 ve 2501 driverlerini kaldırıp. 2601 yükleyip deneyeceğim. Ama 2601 yükleniyor. sadece live update programında gözükmüyor sanırım.

Bende bu şekilde düzelmedi. Önce Ekran kartı driverini, sonra 2601 ve 2501 driverlerini kaldırıp. 2601 yükleyip deneyeceğim. Ama 2601 yükleniyor. sadece live update programında gözükmüyor sanırım.
Bu şekilde de olmadı. Yükleniyor ama live update programında gözükmüyor. Sanirim son sürüm live update programı sorunlu. Cd ile gelen surumu yükleyip deneyeceğim birde.

AMD Socket AM4 Platform

Bu linkteki Driveri Yuklesek sorun olur mu. AMD kendi sitesi. sanırım
16.60 sürümü . Kendi sitesinde yakında yeni bir chipset driveri yayınlanabilir gibi

Chipset

AMD Kendi sitesinde Chipset için 17.10 Sürümünü yayınlamış

bios dan 2933 mhz i tekrardan denedim. (Bios V1.4) XMP on ve profil 2 de suan sorunsuz olarak çalışmakta. CMK16GX4M2B3000C15R corsair Kullandığın DDR4 3000 Mhz Ram

AMD Socket AM4 Platform

Bu linkteki Driveri Yuklesek sorun olur mu. AMD kendi sitesi. sanırım
16.60 sürümü . Kendi sitesinde yakında yeni bir chipset driveri yayınlanabilir gibi

Chipset

AMD Kendi sitesinde Chipset için 17.10 Sürümünü yayınlamış

bios dan 2933 mhz i tekrardan denedim. (Bios V1.4) XMP on ve profil 2 de suan sorunsuz olarak çalışmakta. CMK16GX4M2B3000C15R corsair Kullandığın DDR4 3000 Mhz Ram

ram voltajı aynı mı, arttırdınız mı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı