MSI X470 Gaming Plus 8 Pin Güç Girişi ile Çalışır mı?

Mauro Icardi 99

Kilopat
Daha fazla  
Bu anakartı alacağım ama 12 pinlik güç girişi var. Güç kaynağı olarak Sosyal'de önerilen FSP Hydro 700W 80+ Bronze'u aldım. Güç kaynağında 8 pin girişi var. Normal olarak bu anakart çalışır mı 8 pinle?

Son düzenleyen: Moderatör:
Askerlik işlerim var yarın belli olcak gidersem seneye kalcak sistemim gitmessem alınca yazarım.
Anakartı aldım hiç sıkıntısız çalışıyor sadece şu fanın rgb sini kontrol etmeyi ve fanın sesini kesemedim.

Son düzenleme:
Bende topladım sorunsuz. Game boost özelliğini açıp oynamayı hiç denediniz mi? Sanırsam 8Pin bağladığım için GameBoost açtığımda ekran donuyor. Çünkü voltaj yükseltiyor ama 8Pin'den dolayı yapıyor diye düşünüyorum sizdede var mı böyle bir sorun?

8 pin ile overclock da yapabilmeniz lazım.Zaten x ibareli işlemcilerde XFR 2.0 kendi kedine o.c yapıyor. 4 pin extra o.c için diye biliyorum

8 pin ile overclock da yapabilmeniz lazım.Zaten x ibareli işlemcilerde XFR 2.0 kendi kedine o.c yapıyor. 4 pin extra o.c için diye biliyorum
Bende öyle diye aldımda normal kullanımda 3.7 ghz de sorun olmuyor hiç sorun olmadan güzel bir performansda kullanıyorum ama gameboost açtığımda pc donuyor 10 dakika sonra. 3.7 gösterirken 4.1 diyor program zaten ama bilmiyorum karışık.

Bende öyle bir sıkıntı yok isterseniz biosu güncelleyin düzelir belki.

gameboost açma normal kullanımda 4.1 4.2 kendi kendine o.c ediyor işlemci

gameboost açma normal kullanımda 4.1 4.2 kendi kendine o.c ediyor işlemci
evet bende onu farkettim o yüzden açmıyorum ki açtığımda ilk 5 dakika test etme şansım oluyor fark olmadığını görüyorum çünkü aynı boostlu gibi çalışıyor. 10 dakika sonra zaten malum donuyor. Galiba herkeste olan bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…