MSI X470 Gaming Plus 8 Pin Güç Girişi ile Çalışır mı?

Mauro Icardi 99

Kilopat
Daha fazla  
Bu anakartı alacağım ama 12 pinlik güç girişi var. Güç kaynağı olarak Sosyal'de önerilen FSP Hydro 700W 80+ Bronze'u aldım. Güç kaynağında 8 pin girişi var. Normal olarak bu anakart çalışır mı 8 pinle?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum sıkıntı olmuyormuş inventusu da sinerjiyide aradım recep baltaşında dediği gibi 8 pin yeter dediler 4 pin extra overclock içinmiş.İçin rahat olsun.

Dostum sıkıntı olmuyormuş inventusu da sinerjiyide aradım recep baltaşında dediği gibi 8 pin yeter dediler 4 pin extra overclock içinmiş.İçin rahat olsun.
Yani 8 pinle hiç mi oc yapılmıyor yoksa aşırı oc yapmak için mi +4 pin
Bende yabancı kaynaklara vs. baktım 8 pin yeterli diye okudum.

Dün aniden askerlik kağıdım geldi kusura bakma cevap yazamadım normal çalışmasında sıkıntı olmaz diye düşünüyorum aniden askerlik çıkınca kartı dönerbilirsek alcam inşallah.😂😂😂😂

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı