MSI X470 ve GTX 1080 sisteme güç kaynağı önerisi

Bunlar çok pahalı değller mi ?

Daha uygunu yok mu bunların ? Ben sırf PSU çok pahalı diye x470 anakarttan vazgeçtim.

Threadripper mi takacaksınız diye ille 8+4 arıyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bakın overclock yapılamamaz da dememişler. Extreme yapılamaz demişler. Gerçekten extreme overclock yapmayı mı düşünüyorsunuz? Silikon lotaryası tutmazsa ne yapacaksınız?

Aldığım bütün parçalar overclok için müsait güç kaynağınında overclock için uyumlu olmasını istiyorum.

Burada bulunan güç kaynakları anakarta uygun.
Bunlar anakart firmasının belirtmiş olduğunuz anakarta uygun modeller bulunmakta.
Sisteminize en az 700W güç kaynağı almanıza tavsiye ederim. İleriye dönük yatırım da yapmış olursunuz.

Dosya Ekleri

• TR7_14793.pdf
    171,2 KB · Görüntüleme: 156
Son düzenleme:
Hocam siz farklı birşey paylaşıyorsunuz şuan sorun 700w olmasında değil.
Olur hocam istediğini alabilirsiniz. nanokatalogdan alırsan beklemek zorunda kalacaksın ayrıca stok durumunuda hafta içi sor, bazen olmuyor stokta.Aerocool platinum olan model de çok iyi diğer model de aynı şekilde hangisini alırsan al üzmez seni.

Hocam Aerocool platinumda karar son diyorum. Hepsiburada da var. Onu alıyorum.

[URL="http://www.hepsiburada.com/aerocool-p7-850w-80-platinum-rgb-ledli-moduler-guc-kaynagi-ae-p7p850-p-HBV000007EPWE?magaza=Teknobiyotik[/URL]"]www.hepsiburada.com/aerocool-p7-850w-80-platinum-rgb-ledli-moduler-guc-kaynagi-ae-p7p850-p-HBV000007EPWE?magaza=Teknobiyotik[/URL]

Önerileriniz için çok teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…