8+8 cpu pinli güç kaynakları bu fiyat aralığında daha pahalı olanlarıda var.Bunlar çok pahalı değller mi ?
Hocam ben bu durumda biraz şanslıyım 490 tl ye getirdim amazon.com danDaha uygunu yok mu bunların ? Ben sırf PSU çok pahalı diye x470 anakarttan vazgeçtim.
linustechtips.com
linustechtips.com
Threadripper mi takacaksınız diye ille 8+4 arıyorsunuz.
Are 12 pins for cpu essential for a NOT extreme oc?(8+4)
Hello,so i have bought the corsair rxm 650 and i have the asrock x470 master sli paired with a ryzen 5 2600x.This mobo has 8+4 pins for cpu power but my highly paid psu has only 8.So,are the 4 extra pins essential and can this psu run in the future the upcoming am4 cpus with just 8pins?Also,gener...linustechtips.com
ATX 12V Connectors for Ryzen 2700x
I just recently bought some new components: Gigabyte X470 Gaming 7 Ryzen 7 2700X Corsair Vengeance LPX 16GB (2 x 8GB) Fractal Meshify C Dark TG Samsung 960 Evo 500GB I am currently running on my old system (Core i5-4690k) and was hoping to use my existing PSU (Corsair TX650 but an older model) in...linustechtips.com
Bakın overclock yapılamamaz da dememişler. Extreme yapılamaz demişler. Gerçekten extreme overclock yapmayı mı düşünüyorsunuz? Silikon lotaryası tutmazsa ne yapacaksınız?
Hocam
Hocam siz farklı birşey paylaşıyorsunuz şuan sorun 700w olmasında değil.Burada bulunan güç kaynakları anakarta uygun.
Bunlar anakart firmasının belirtmiş olduğunuz anakarta uygun modeller bulunmakta.
Sisteminize en az 700W güç kaynağı almanıza tavsiye ederim. İleriye dönük yatırım da yapmış olursunuz.
Olur hocam istediğini alabilirsiniz. nanokatalogdan alırsan beklemek zorunda kalacaksın ayrıca stok durumunuda hafta içi sor, bazen olmuyor stokta.Aerocool platinum olan model de çok iyi diğer model de aynı şekilde hangisini alırsan al üzmez seni.Hocam
[URL="http://www.bilisimport.com/urun/aerocool-850w-80-platinum-rgb-ledli-moduler-guc-kaynagi-ae-p7p850?ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma[/URL]"]www.bilisimport.com/urun/aerocool-850w-80-platinum-rgb-ledli-moduler-guc-kaynagi-ae-p7p850?ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma[/URL]
[URL="http://www.nanokatalog.com/Seasonic-FOCUS-Plus-750-Gold-guc-kaynagi-unitesi-750-W-ATX-Siyah-SSR-750FX,PR-844742.html?gclid=CjwKCAiAnsnjBRB6EiwATkM1XsvWca8Lybeaosl4F9OS-bW-rnFS8KQERzH5DkcVbE4vkY0blK7HxRoCu1cQAvD_BwE[/URL]"]www.nanokatalog.com/Seasonic-FOCUS-Plus-750-Gold-guc-kaynagi-unitesi-750-W-ATX-Siyah-SSR-750FX,PR-844742.html?gclid=CjwKCAiAnsnjBRB6EiwATkM1XsvWca8Lybeaosl4F9OS-bW-rnFS8KQERzH5DkcVbE4vkY0blK7HxRoCu1cQAvD_BwE[/URL]
Bu üç güç kaynağından birini seçsem benim işim olur di mi? Son kararı vereyim kurtulayım![]()
Hocam Aerocool platinumda karar son diyorum. Hepsiburada da var. Onu alıyorum.Hocam siz farklı birşey paylaşıyorsunuz şuan sorun 700w olmasında değil.
Olur hocam istediğini alabilirsiniz. nanokatalogdan alırsan beklemek zorunda kalacaksın ayrıca stok durumunuda hafta içi sor, bazen olmuyor stokta.Aerocool platinum olan model de çok iyi diğer model de aynı şekilde hangisini alırsan al üzmez seni.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.