MSI X570 1050 Ti sistem için PSU önerisi

@messinicocugu hocam ekran kartını yayın için alıyorum :( yayın açmadığımda şu anki sistemle 250-300 alıyorum yayın açtığımda 120-150 düşüyor, bu ekran kartını ondan alıyorum
@messinicocugu hocam FPS artmaz mı ya yayın açsamda bu kart güçlü değil mi?

Güçlü bir kart hocam başka bir sorun var bence.

@messinicocugu hocam yok ben 3060'ı taktıktan sonra diyorum FPS'im yükselir mi yayın açtığımda, şu an 1050 Ti var yayın açarsam yarı yarıya düşüyor, yayın açmazsam gayet iyi yüksek 300
@messinicocugu hocam Gigabyte'nin PSU 1250'den 1900 olmuş :D

Yükselir hocam özür dilerim yanlış anlamışım.

@messinicocugu hocam psuyu taktım. ekrana can geldi :D Ekran kartı da haziranın ilk haftası elimde olacak. Fakat mavi ekran alıyorum nedendir bu ?

Dosya Ekleri

• sss.png
    sss.png
    2,6 MB · Görüntüleme: 27
@messinicocugu hocam PSU'yu taktım. Ekrana can geldi :D Ekran kartı da Haziran'ın ilk haftası elimde olacak. Fakat mavi ekran alıyorum nedendir bu?

Bunu deneyebilirsin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@messinicocugu hocam dün kullandım memnun kaldım. Şimdi kasayı açıyorum klavye mouse ışıkları yanmıyor monitöre görüntü gelmiyor. Ama kasa çalışıyor anakart ın üstündeki fan da dönüyor 2 3 defa kapattım açtım Bi düzeldi şimdi tekrar aynı oldu

@messinicocugu hocam dün kullandım memnun kaldım. Şimdi kasayı açıyorum klavye mouse ışıkları yanmıyor monitöre görüntü gelmiyor. Ama kasa çalışıyor anakart ın üstündeki fan da dönüyor 2-3 defa kapattım açtım bir düzeldi şimdi tekrar aynı oldu

Bilemiyorum hocam yeni konu açıp da sorabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı