Best AMD AM4 X570 ATX gaming motherboard, lightning PCIe 4.0, three lightning M.2, dual LAN, Frozr heatsink, WiFi 6, USB 3.2 Gen 2 and Mystic Light, M.2 heatsink, infinity LED, excellent overclocking, pre-install I/O, extended heat-pipe, MSI GAMING
www.msi.com
X570 Ace modeli anakart kullanıyorum şu an 7c35v12 versiyonundayım ve üstüne 5 versiyon daha çıktı. Direkt son versiyonu yüklesem problem olur mu sırayla mı yükseltmek lazım?
Bu cümleyi okuyup bilmeyen bir kullanıcı sanki Gigabyte ve diğerlerinde sırayla güncelleme yapmak zorundaymış intibasına kapılır. Mesajınız yanlış bilgilendirme uyarısı almaya bile müsait. O yüzden burada "bazı" gibi ibareler kullanmak gerek.
Kısmen. Bazen BIOS'taki bazı değişiklikler dolayısı ile bazı ara sürümler özel yükseltme gerektiriyor. Gigabyte veya ASUS'ta ya da hiçbir üreticide, özellikle belirtilmediği sürece sırayla güncelleme zorunluluğu yok.
Bu cümleyi okuyup bilmeyen bir kullanıcı sanki Gigabyte ve diğerlerinde sırayla güncelleme yapmak zorundaymış intibasına kapılır. Mesajınız yanlış bilgilendirme uyarısı almaya bile müsait. O yüzden burada "bazı" gibi ibareler kullanmak gerek.
BIOSTAR X570 GTA anakart sahibiyim, 7 aydır R5 2600 işlemci ile kullanıyorum memnunum. Fakat, işlemciyi belki 3300 X veya 5000 serisine yükseltirim diye, en son sürüm BIOS'a yükselttim (
AGESA ComboAM4v2 PI 1.1.0.0C Güncellemesi (BIOS'u güncellemek için F12 Tuşunu kullanın)
32768 KB
2020-11-04
Beta sürüm değil).Bios güncellemesi ardından, sisteme başka bir sebepten virüs bulaştı diye bir Sata Ssd diske Uefi kurulum yapmak istediğimizde olmadı. Klasik Bios'la kuruluyor Uefi kurulum yapmak isteyince ekran kararıp kalıyor. Uzatmayayım, eski BIOS'u yedekten geri yükleyince, UEFI Win 10 yükleyebildik. Acaba bende direk son sürümü yüklediğim için bu sorun ortaya çıkmış olabilirmi? İşlemci yükselteceğim zaman anakartın garantisi bitmiş olursa teknik servis desteği alabilirmiyiz acaba?