Msi X570 Anakart Pin Yok

aGrasiwe

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni PSU aldım Corsair HX1200 PSU. Ama ekteki resimde de göreceğiniz üzere PSU'da böyle bir kablo yok. CPU PWR1 8 pin yanında CPU PWR1 4 pin ama bende 4 pin hiç yok. Takmasam ne olur yardım eder misiniz?
85E5C7DB-92FE-4F45-A902-50A25C56E3F2.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağınızda CPU güç kablolarından iki tane var. (4+4) 8 pin şeklinde olan kablolar CPU kablolarıdır. Bir tanesini tam takacaksınız. Diğerini de ikiye ayırıp tek 4 pin takacaksınız. Bu kablolar ortadan ikiye ayrılabilir özelliktedir. Kabloları kontrol edin, dediğimi anlarsınız.

Güç kaynağınızda CPU güç kablolarından iki tane var. (4+4) 8 pin şeklinde olan kablolar CPU kablolarıdır. Bir tanesini tam takacaksınız. Diğerini de ikiye ayırıp tek 4 pin takacaksınız. Bu kablolar ortadan ikiye ayrılabilir özelliktedir. Kabloları kontrol edin, dediğimi anlarsınız.
hocam anladımda bulamadım o kabloyu bi tane 8 li buldum onu taktım vallahi. çalıştı ama.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı