MSI X570 Game Plus sistem Game Boost açıkken açılmıyor

Eren Egemen

Decapat
Anakart, işlemci ve RAM yeniledim. BIOS güncelledim. RAM hızını ayarladım ama Game Boost yapınca F10 diyorum Save yapıp yeniden başlıyor. Sonra kırmızı yazılarla Game Boost enabled gibi bir yazı çıkıyor. Tam yakalayamıyorum ve sistemde görüntü vs. klavye hiç yok. BIOS pil çıkarıp bekleyip yeniden takmam gerek. Uzun süre tam performans kullanmam gerektiği için Game Boost ayarını yapmalıyım, bununla ilgili bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Ryzen 9 3900X işlemci mevcut, soğutucu var.

Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

Çözüm
Aynı sorunu bende yaşadım. Sebebi ise hem manuel hız aşırma yapmıştım hemde game boots aktif yapmıştım o yüzden bu durum olmuştu. Sende bir kontrol et istersen. 3700x ve Msi pro carbon wifi var bende. Manuel ayar ile işlemciyi 4.4 çıkardım sonra da game boots aktif ettim. Sistem açılmamıştı. Sonra biosa reset attım ve sadece game boots açtım sorun kalmadı.
Sıvı soğutucu her şey hazır NZXT X62 ve full tower C700P kasa var fakat işlemci stok olmadığı için anakartı almıyorum. Sitede ben hiç bir zaman stok görmedim mağazadan mı satın aldınız ?
Evet, sitede vardı ben aldığımda ama sadece anakart üzerine monte ettiler geri kalan kasa vs ekran kartı olduğundan kendim monte ettim kesinlikle montaj yapmıyorlar ürün testi yapmıyorlar tamamen şans ben sistemi otutturana kadar 4 gün geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…