MSI X570 GAMING Edge Wi-Fi Bluetooth veri aktarımı yapamıyor

selcukan43

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, konu başlığındaki anakarta sahibim. Wi-Fi ve Bluetooth anakart kullanıcıları varsa eğer anakartın Bluetooth sistemi üzerine bir sorum olacaktı. Bluetooth ile kulaklık vs. bağlıyorum, sıkıntı yok fakat telefondan vs. veri aktarımı yapamıyorum. Acaba anakartların Bluetooth sadece aygıt bağlanması üzerine mi inşa edildi yoksa veri aktarımı da yapabiliyor mu? Harici Bluetooth aparatımla aktarım yapabiliyorum fakat anakarttan yapamıyorum.

Altta Bluetooth kısmı var, oradaki aygıtı seçin ve donanım kimliği paylaşın.

Olay görüntüleyicisinde ise böyle hatalar mevcut var bi sorun ama çözemedim. İsterseniz olay ayrıntısını export edip yükleyebilirim.

Dosya Ekleri

• 4.jpg
    152,3 KB · Görüntüleme: 35

Cihazları Bluetooth ile birbirine bağlar iken ekrana bir kod çıkıyor eşleştirme için o kısım çıkmıyor mu? Sizde.
Çıkıyor telefondan da pc den de kod aynı gözüküyor tamam dediğimde pc den bağlantı başarılı demesine rağmen telefondan eşleştirilemedi bağlanılamadı uyarısı alıyorum.

Aynı hatayı alıyorum. (Eşleştirilemedi. Bu cihaz için ayarları kontrol edip tekrar deneyin) yazıyor telefonda.

Hocam Bluetooth ayarlarında sağ kısımda diğer Bluetooth ayarları diye bir kısım olması lazım ona tıkla oradan açılan sekmedeki ilk kutucuğu tikle. Kusura bakma benim PC Almanca ama resimlerden anlaşılıyor zaten.

Başka bir telefon ile denediniz mi?

Hayır başka bir telefon ile denemedim. Tek Android ben kullanıyorum diğerleri iPhone galiba bağlanmaz. Bir de internetten kayıt defterinde Bluetooth hizmetlerinin olduğu bölümdeki start değerlerini 3'den 2'ye alarak sorunu çözdükleri cevaplarını okudum fakat ben yapıyorum PC restart ettikten sonra değerler geri 3'e dönüyor.

İşaretliymiş zaten baktım şu an.

Dosya Ekleri

• 4.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 42
  • 4.jpg
    97,7 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…