Arkadaşlar, konu başlığındaki anakarta sahibim. Wi-Fi ve Bluetooth anakart kullanıcıları varsa eğer anakartın Bluetooth sistemi üzerine bir sorum olacaktı. Bluetooth ile kulaklık vs. bağlıyorum, sıkıntı yok fakat telefondan vs. veri aktarımı yapamıyorum. Acaba anakartların Bluetooth sadece aygıt bağlanması üzerine mi inşa edildi yoksa veri aktarımı da yapabiliyor mu? Harici Bluetooth aparatımla aktarım yapabiliyorum fakat anakarttan yapamıyorum.
Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.
Çıkıyor telefondan da pc den de kod aynı gözüküyor tamam dediğimde pc den bağlantı başarılı demesine rağmen telefondan eşleştirilemedi bağlanılamadı uyarısı alıyorum.
Çıkıyor telefondan da pc den de kod aynı gözüküyor tamam dediğimde pc den bağlantı başarılı demesine rağmen telefondan eşleştirilemedi bağlanılamadı uyarısı alıyorum.
Hocam Bluetooth ayarlarında sağ kısımda diğer Bluetooth ayarları diye bir kısım olması lazım ona tıkla oradan açılan sekmedeki ilk kutucuğu tikle. Kusura bakma benim PC Almanca ama resimlerden anlaşılıyor zaten.
Hayır başka bir telefon ile denemedim. Tek Android ben kullanıyorum diğerleri iPhone galiba bağlanmaz. Bir de internetten kayıt defterinde Bluetooth hizmetlerinin olduğu bölümdeki start değerlerini 3'den 2'ye alarak sorunu çözdükleri cevaplarını okudum fakat ben yapıyorum PC restart ettikten sonra değerler geri 3'e dönüyor.
Hocam Bluetooth ayarlarında sağ kısımda diğer Bluetooth ayarları diye bir kısım olması lazım ona tıkla oradan açılan sekmedeki ilk kutucuğu tikle. Kusura bakma benim PC Almanca ama resimlerden anlaşılıyor zaten. Eki Görüntüle 694686Eki Görüntüle 694685