Arkadaşlar, konu başlığındaki anakarta sahibim. Wi-Fi ve Bluetooth anakart kullanıcıları varsa eğer anakartın Bluetooth sistemi üzerine bir sorum olacaktı. Bluetooth ile kulaklık vs. bağlıyorum, sıkıntı yok fakat telefondan vs. veri aktarımı yapamıyorum. Acaba anakartların Bluetooth sadece aygıt bağlanması üzerine mi inşa edildi yoksa veri aktarımı da yapabiliyor mu? Harici Bluetooth aparatımla aktarım yapabiliyorum fakat anakarttan yapamıyorum.
Hayır başka bir telefon ile denemedim. Tek Android ben kullanıyorum diğerleri iPhone galiba bağlanmaz. Bir de internetten kayıt defterinde Bluetooth hizmetlerinin olduğu bölümdeki start değerlerini 3'den 2'ye alarak sorunu çözdükleri cevaplarını okudum fakat ben yapıyorum PC restart ettikten sonra değerler geri 3'e dönüyor.
Valla çözemedim bu sorunu gitti, Bluetooth sorunlu desem kulaklığım var şak diye anında bağlanıyor, telefon başka cihaza da bağlanıyor onlarda sıkıntı yok ama PC veri aktarımı için telefonla eşleşmiyor bir türlü.
Valla çözemedim bu sorunu gitti, Bluetooth sorunlu desem kulaklığım var şak diye anında bağlanıyor, telefon başka cihaza da bağlanıyor onlarda sıkıntı yok ama PC veri aktarımı için telefonla eşleşmiyor bir türlü.