M Madrazo Decapat Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 43 25 Kasım 2019 #1 Thermaltake Smart 700W güç kaynağını aldım. Güç Kaynağı Alırken Bu Detaya Dikkat Edin: Pin Sayısı! - Technopat. Technopat'ın bu videosundaki güç kaynağından gelen CPU kablosu pin sayısı sorununu yaşar mıyım? Anakartım MSI X570 GAMING Edge Wi-Fi Bu da güç kaynağım Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2019
Thermaltake Smart 700W güç kaynağını aldım. Güç Kaynağı Alırken Bu Detaya Dikkat Edin: Pin Sayısı! - Technopat. Technopat'ın bu videosundaki güç kaynağından gelen CPU kablosu pin sayısı sorununu yaşar mıyım? Anakartım MSI X570 GAMING Edge Wi-Fi Bu da güç kaynağım
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2019 #2 Eğer kargoya verilmedi ise iade edin ve 2 CPU konnektöre sahip bir PSU bakın, sorun olmasa da ilerde Overclock yapmak isteyebilirsiniz ve CPU beslemesi yetersiz kalır.
Eğer kargoya verilmedi ise iade edin ve 2 CPU konnektöre sahip bir PSU bakın, sorun olmasa da ilerde Overclock yapmak isteyebilirsiniz ve CPU beslemesi yetersiz kalır.