MSI X570 vs ASUS X570

Zaten şöyle bir saçmalık var. MSI 3. Nesil Ryzen BIOS desteği ile X570 altındaki tüm anakartlarındaki BIOS'u eski tip BIOS'lara çevirdi. Tüketicilere öve öve sattığı Click BIOS artık yok. Bunun yerine aynı anakartların MAX modellerini almanız gerekli. Asus tarafında ise böyle bir şey görmedim.

O zaman içinize sinmemiş bir ürünü hiç kullanmayın iade edin kesinlikle. Dediğim anakarta bakabilirsiniz ayrı bakabilirsiniz tavsiye olarak.
gıgabayt hiç kullanmadım hocam , asusu da deneyeyım olmasa onu alırım
Zaten şöyle bir saçmalık var. MSI 3. Nesil Ryzen BIOS desteği ile X570 altındaki tüm anakartlarındaki BIOS'u eski tip BIOS'lara çevirdi. Tüketicilere öve öve sattığı Click BIOS artık yok. Bunun yerine aynı anakartların MAX modellerini almanız gerekli. Asus tarafında ise böyle bir şey görmedim.

aynen öyle hayır daha öncede asus b350 plus anakartımda ryzen 5 2600 işlemciyi kullandım yine stock fandı, ama böyle anlamsız devirlenmeler yoktu, stabil çalışıyordu. oyuna girince artıyordu sadece oda normaldi ama bu MSI da masaustünde iken sağ tıklayıp yenile bile deseniz devirleniyor , ASUS kapasitörleri ve kullandığı soğutma sistemi zaten MSI dan iyi ben o zaman uygun diye almıştım ama pişman oldum, zaten ekran kartımda ASUS amakartla uyumlu çalışacağı yönünde araştırmalarada şahit oldum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı