MSI MAG X570 vs MSI MPG X570

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Software Engineer
Selamlar,

Genel olarak bu iki modeli dusunuyorum almayi.

MPG 50TL daha pahali digerine gore. Yani aralarinda bir fiyat farki yok. Sadece hangisini daha cok sorunsuz kullanan eden vs varsa ogrenmek isterim. Gunun sonunda 5.nesil ryzen takacagim islemci olarak. Su an mevcut 3.nesili kullanacagim ama 5.nesile gecmek icin aliyorum.

Tesekkurler.

MSI MAG X570 Tomahawk WiFi​

MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI​

Son düzenleme:
Tomahawk dahili Wi-Fi teknolojisi daha iyi ayrıca USB 3.2 Gen 2 desteği var. İkisi arasından Tomahawk alırdım.

Evet dahili usb tarafinda daha basarili fakat VRM gibi konularda sorun yasamak istemedim. Biraz dedikodular duydum o yuzden emin degilim. 5.nesilde kullanmayi planladigim islemci ryzen 7 yada R9 o yuzden o tarafta anakart tarafindan patlamak istemem :)

Alternatif olarak önerdiğim B550 Edge 13 faza sahip üstteki ikisi 12 fazlıdır. B550'nin ayrıca fanlı ama gürültülü soğutma yerine pasif soğutucu ama gürültüsüz olma artısı var.
Bu urunde dikkatimi cekti evet fakat ayni fiyatta hepsi. Buldugum her yerde 19xxTL araliginda. Ayni fiyata hangisi alinmali konusunda kafam karisti acikcasi. Gerekirse 2.200 2.300 bandina cikabilirim maksimum. WIFI sart degil ama olursa isimi kolaylastirir.

ASUS TUF X570-PLUS GAMING (WI-FI)​

bunu dusunuyorum ek olarak, fakat hangisi daha iyi olduguna karar veremedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı