MSI X670E Gaming Plus anakarta 10 tane fan takılır mı?

Gormedim. Ozur dilerim. Anakartin incelemesine bakmadim hiç.
Bende Arctic Liquid Freezer III Pro var, guzel, ama bu Lian Li gibi ASUS gibi ekrani yok oyle. Fiyati daha uygun. Arctic fan olarak sogutma olarak iyi marka, incelemelerine bakabilirsin.

Zaten en basinda ROG diyordun, incelemesini hiç bakmadim, forumda yorumlarda gordugum kadariyla ROG sogutucudan memnunlar.

Arctic alacaktım en başta sonra kalınlığı falan sorun cıkartıyor diye vazgeçtim. Kasamı O11 vision compact aldım, dedim daha almışken ROG olsun o yüzden bayağı bir fikir değişikliği yaşamıştım, bu konuda ama kararım ASUS ROG tarafında oldu bende bugün anakartın incelemesine bakacağım teslim alacağım aksilik çıkmazsa. Umarım bütün parçalar geldiğin de sorun çıkartmaz bana. Teşekkür ediyorum cevaplarınız için.

Arctic alacaktım en başta sonra kalınlığı falan sorun cıkartıyor diye vazgeçtim. Kasamı O11 vision compact aldım, dedim daha almışken ROG olsun o yüzden bayağı bir fikir değişikliği yaşamıştım, bu konuda ama kararım ASUS ROG tarafında oldu bende bugün anakartın incelemesine bakacağım teslim alacağım aksilik çıkmazsa. Umarım bütün parçalar geldiğin de sorun çıkartmaz bana. Teşekkür ediyorum cevaplarınız için.

ROG sogutmadan memnunlar. Kafanda vision compact olarak sinirlama bence. Nereden ne indirimi gelecegi belli olmaz. Cuma gunleri Vatan Bilgisayar'i, İncehesap'i, İtopya'yi takip et. Geceleri Vatan Bilgisayar'i takip et, cazip urunler olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı