Çözüldü MSI X870 Gaming WIFI ana kartta Wi-Fi kullanılamıyor

• Konuyu başlatan CoQ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 617
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CoQ

Femtopat
Daha fazla  
İncehesap'tan toplama bir sistem aldım. Ana kart MSI X870 Gaming WIFI. Wi-Fi simgesi gözükmüyor, sitesinden driver yükledim. Hâla aygıt yöneticisinde ünlem görünüyor, beni deli etti dünden beri uğraş uğraş. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İncehesap'tan toplama bir sistem aldım. Ana kart MSI X870 Gaming WIFI. Wi-Fi simgesi gözükmüyor, sitesinden driver yükledim. Hâla aygıt yöneticisinde ünlem görünüyor, beni deli etti dünden beri uğraş uğraş. Yardımcı olabilecek var mı?
Kasanın arkasına antenlerini taktın mı ?

İncehesap'tan toplama bir sistem aldım. Anakart MSI X870 Gaming Wi-Fi. Wi-Fi simgesi gözükmüyor, sitesinden driver yükledim. Hâla aygıt yöneticisinde ünlem görünüyor, beni deli etti dünden beri uğraş uğraş. Yardımcı olabilecek var mı?

Eğer Windows 10 kullanıyorsanız Windows 11 kurmanız gerekli. Wi-Fi sürücüsü sadece Windows 11 destekliyor.

Merhaba, wifi driver yüklemeniz gerekiyor. Öncelikle kablo ile internete bağlayıp driver yükleyin ardından wifi ile kullanmaya başlayabilirsiniz.

Windows 11 Pro yüklü, Kasa Arkasındaki Wifi antenleri vardı wifi-7 onu taktım, yani sağ alttaki bildirim çubuğu dahil hiç bir yerde wifi görünmüyor. Sürücülerini kendi sitesinden indirdim. Ona rağmen görmedi, biosda da aktif. Tam modeli MSI x870 Gaming Plus Wifi

İncehesap'tan toplama bir sistem aldım. Anakart MSI X870 Gaming Wi-Fi. Wi-Fi simgesi gözükmüyor, sitesinden driver yükledim. Hâla aygıt yöneticisinde ünlem görünüyor, beni deli etti dünden beri uğraş uğraş. Yardımcı olabilecek var mı?

Sitesinde böyle bir durum belirtilmiş.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250524_151023_Chrome.jpg
    Screenshot_20250524_151023_Chrome.jpg
    159,5 KB · Görüntüleme: 19
Windows 11 Pro yüklü, Kasa Arkasındaki Wi-Fi antenleri vardı Wi-Fi-7 onu taktım, yani sağ alttaki bildirim çubuğu dahil hiçbir yerde Wi-Fi görünmüyor. Sürücülerini kendi sitesinden indirdim. Ona rağmen görmedi, BIOS'da da aktif. Tam modeli MSI X870 Gaming Plus Wi-Fi

Aygıt yöneticisine girip ekran görüntüsü yolla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı