MSI X870 Tomahawk Wi-Fi çalışmıyor

wAy 0ut

Decapat
Daha fazla  
Ürünü alır almaz kurulumunu gerçekleştirdim. EXPO1 ayarını seçip bir de manul RAM ayarı yapınca PC üst üste 3-4 kere mavi ekran verdi. Sonra EXPO ayarlarını düzeltip tekrar girince, Wi-Fi iptal oldu. Yani gündüz Wi-Fi ile bağlantı sağlanabiliyordu. Fakat şimdi PC de Wi-Fi hiçbir şekilde görünmüyor. Sanki Wi-Fi özelliği yokmuş gibi. BIOS güncel driverlar güncel. Sebebi ne olabilir? Aparat mı bozuk acaba?

Benim de Wi-Fi gitti şu an durup dururken PC kapatmaya çalıştım 5 dakika kapanmadı elle kapattım Wi-Fi gitti gelmiyor driveri indirdim kurulmuyor böyle bir cihaz yok diyor.

Aynı sorunu B650 tomahawkta yaşıyordum. Psu nun fişini çekip power düğmesine birkaç kez basarak statik elektriği boşaltıp tekrar açınca wifi düzeliyordu. X870 tomahawkta da bişey değişmemiş anlaşılan.

Aynı sorunu B650 Tomahawk'ta yaşıyordum. PSU'nun fişini çekip Power düğmesine birkaç kez basarak statik elektriği boşaltıp tekrar açınca Wi-Fi düzeliyordu. X870 Tomahawk'ta da bir şey değişmemiş anlaşılan.

Reddit'e baktım aynı problem Tomahawk kullanıcılarındada var. W11 ile alakalı büyük ihtimalle. Bu kadar kaliteli anakart yapıp her kuşağında aynı problem olması bağırtıyor ya.

Başka dertleri de var msi tomaların. Öyle bir pişmanım ki...
Şu an bluetoothta felaket delaylar var 300-500 mslere çıkıyor. Harici bluetooth ile kullanıyorum şaka gibi. Cidden 12k para verip rezil oluyoruz

Bende bu kartı almak istiyorum ama çoğu kişi sıkıntı yaşıyor şu an sizde sıkıntı var mı alınır mı bu kart X870 Tomahawk

Şu an hiçbir sıkıntısı yok. 7800x3D ile kullanıyorum yaklaşık 3 aydır hiçbir şekilde problem yaşamadım. Bütün problemleride kendiliğinden bitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı