Çözüldü MSI X870E Wi-Fi Ti Edge Wi-Fi hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AsakaXenshi

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Az önce format attım her şeyi kurdum lakin Wi-Fi anteni takılı olmasına rağmen kablosuz olarak aşağıda gözükmüyor. Anakartın kendi sitesinden driver bölümünden indirdiğim zaman ise kuramıyorum. Sebebi ne olabilir?

1746865129353.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Realtek Wi-Fi driver indirip PC yeniden başlattım ve bir daha bu uygulamayı açtığımda direkt install yapabildim. Böyle çözdüm.
Öyle olmaması gerek hocam. Verdiği hata dosya konumunda driver klasörünün bulunmaması. Denenecek bir şey değil ki bu. İndirilenler klasöründen masaüstüne taşıyın driver dosyasını, Browse seçeneğine tıkladıktan sonra masaüstü seçin driver orada olacaktır.

Öyle olmaması gerek hocam. Verdiği hata dosya konumunda driver klasörünün bulunmaması. Denenecek bir şey değil ki bu. İndirilenler klasöründen masaüstüne taşıyın driver dosyasını, browse seçeneğine tıkladıktan sonra masaüstü seçin driver orada olacaktır.

Hocam olmuyor işte indirdiğim Wi-Fi klasörünü masaüstüne atıp klasörü seçiyorum yine aynı. Sinir etti.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı