C Cool_murat Hectopat Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 32 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2015 #1 Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirtmiş olduğum gibi bu iki anakart arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirtmiş olduğum gibi bu iki anakart arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Range.. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2015 Mesajlar 1.216 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi. 16 Kasım 2015 #2 Ne için kullanılacak? Godlike Gaming kullanıyorum. Memmunum.
KS KS C Cool_murat Hectopat Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 32 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2015 #3 Range.. dedi: Ne için kullanılacak? Godlike Gaming kullanıyorum. Memmunum. Genişletmek için tıkla... üst seviye oyun sistemi için
Range.. dedi: Ne için kullanılacak? Godlike Gaming kullanıyorum. Memmunum. Genişletmek için tıkla... üst seviye oyun sistemi için
Range.. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2015 Mesajlar 1.216 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi. 16 Kasım 2015 #4 Cool_murat dedi: üst seviye oyun sistemi için Genişletmek için tıkla... İki kartta gereksiz. X99-A almanız yeterli.
Cool_murat dedi: üst seviye oyun sistemi için Genişletmek için tıkla... İki kartta gereksiz. X99-A almanız yeterli.
the-pro Hectopat Katılım 19 Ağustos 2015 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2015 #5 Oyun sisteminde anakartı aşırı yüksek tutmuşsunuz. Anakarttan kısmanızı öneririm.