Mert Can Ayhan Kilopat Katılım 12 Temmuz 2015 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2015 #11 O.c desteği.
Asya Ay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2015 Mesajlar 1.561 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Aralık 2015 #12 Mert Can Ayhan dedi: O.c desteği. Genişletmek için tıkla... Yahu madem fazla işte O.C'si ne konuda fazla bende onu soruyorum. Biz bilgisiz insanlarız, aydınlat bizi.
Mert Can Ayhan dedi: O.c desteği. Genişletmek için tıkla... Yahu madem fazla işte O.C'si ne konuda fazla bende onu soruyorum. Biz bilgisiz insanlarız, aydınlat bizi.
KS KS C Cool_murat Hectopat Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 32 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2015 #13 Asya Ay dedi: Yahu madem fazla işte O.C'si ne konuda fazla bende onu soruyorum. Biz bilgisiz insanlarız, aydınlat bizi. Genişletmek için tıkla... Yorumlar için teşekkürler sizce msi x99a godlike gaming mı asus rampage v extreme mi daha iyidir?
Asya Ay dedi: Yahu madem fazla işte O.C'si ne konuda fazla bende onu soruyorum. Biz bilgisiz insanlarız, aydınlat bizi. Genişletmek için tıkla... Yorumlar için teşekkürler sizce msi x99a godlike gaming mı asus rampage v extreme mi daha iyidir?
Asya Ay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2015 Mesajlar 1.561 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Aralık 2015 #14 Cool_murat dedi: Yorumlar için teşekkürler sizce msi x99a godlike gaming mı asus rampage v extreme mi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Tabiki Msi X99 Godlike.
Cool_murat dedi: Yorumlar için teşekkürler sizce msi x99a godlike gaming mı asus rampage v extreme mi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Tabiki Msi X99 Godlike.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.237 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 22 Aralık 2015 #15 Rampage'in faz yapısı daha iyi olduğundan OC'da daha iyi MSI'dan.
Mert Can Ayhan Kilopat Katılım 12 Temmuz 2015 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2015 #16 Bildirim gelince hatırladım bu konuyu cevabı @Because Im Batman vermiş. Asya ay arkadaşımız Fanboy'luk yapıyor. Asus dedim ama bende Mai severim. Msi ve Evga hastasıyım.
Bildirim gelince hatırladım bu konuyu cevabı @Because Im Batman vermiş. Asya ay arkadaşımız Fanboy'luk yapıyor. Asus dedim ama bende Mai severim. Msi ve Evga hastasıyım.
KS KS C Cool_murat Hectopat Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 32 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2015 #17 Mert Can Ayhan dedi: Bildirim gelince hatırladım bu konuyu cevabı @Because Im Batman vermiş. Asya ay arkadaşımız Fanboy'luk yapıyor. Asus dedim ama bende Mai severim. Msi ve Evga hastasıyım. Genişletmek için tıkla... Sizce en doğru karar ASUS mu MSİ mi?
Mert Can Ayhan dedi: Bildirim gelince hatırladım bu konuyu cevabı @Because Im Batman vermiş. Asya ay arkadaşımız Fanboy'luk yapıyor. Asus dedim ama bende Mai severim. Msi ve Evga hastasıyım. Genişletmek için tıkla... Sizce en doğru karar ASUS mu MSİ mi?
Mert Can Ayhan Kilopat Katılım 12 Temmuz 2015 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2015 #18 Asus bende Msi aldım ama o sırada Asus'un güzel ürünleri stokda yoktu.
D Deep_White007 Hectopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 21 1 Temmuz 2016 #19 ben x99 godlike gaming anakarta 4 tane gtx 1080 kurulursa ne olur arkadaşım bilgisayarın uçabileceğini düşünüyor ,
ben x99 godlike gaming anakarta 4 tane gtx 1080 kurulursa ne olur arkadaşım bilgisayarın uçabileceğini düşünüyor ,
UmutYaşar Hectopat Katılım 30 Haziran 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2016 #20 msi