MSI Z170A GAMING için SSD önerisi

Cesar

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar,
Mevcut Samsung SSD 840 Evo 128 GB. Ek olarak yeni 500 GB SSD eklemek istiyorum. Bunun için önerileriniz nelerdir?
Ayrıca ana kartta resimde işaretlediğim yere kablo ile giriş yapılmış. 2. SSD kablolarını nereye monte edeceğim?

11.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İşaretlediğiniz yer SATA portu değil. Aşağıda işaretlediğim portlardan birini seçebilirsiniz.
product_8_20151109115000_564017e8dc46a.png

Öneri için de bütçenizi belirtmelisiniz.

Hocam, yeterli sayıda SATA portu var. İşaretli olan yer değil. Bütçe varsa Samsung tavsiye ederim. 860 Evo serisi güzel. Zaten kalitesini biliyorsunuz. 840 Evo var. Bende de 840 Evo var. Samsung en iyisidir.

Bu SDD ler ile kabloları geliyor mu ayrıca mı alıyoruz. ? Kendim hiç donanım montajı yapmadığım için soruyorum.

Veri kablosu anakartın kutusundan çıkar, çıkmazsa ayrıca alabilirsiniz. Güç kablosu da PSU'da bulunur.

Üstteki ikisi veri kablosu. Alttakinin ucu görünmüyor ama böyle bir şeyse evet, SATA güç kablosu.

5906649-3230.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı