MSI Z170A GAMING M5 anakartta 2666 MHz RAM sorunu

kemalicecek

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sorum Msi Z170A Gaming M5 anakartta tek slot ram'in hangi slota takılması gerektiği ve Asus anakart mı Msi anakart mı derken bi an beynin durmuş, karıştırmış ve 2666Mhz ram almışım ama evde hatırladım bu anakartın özelliklerinde "3600(OC)/ 3200(OC)/ 3000(OC)/ 2800(OC)/ 2600(OC)/ 2400/ 2133 MHz" seçenekleri var, bu bir sorun mudur?

Dostum sistwmi bugün aldım. Kasada acemilik ettim biraz galiba, Cooler Master K380 aldım. Şümdi o fotoğrafını attığım bağlantılar kasanın ön fanı ve ön panelden gelen başka bi kablo. Anlatamadım galiba fan alırsan diyip duruyosun ama, bunun biri zaten fandan geliyor ve açıkta duruyor öyle. Şimdi bunu nereye bağlayacağım?

Fan çalışıyorsa bağlantısı yapılmış yedek molex kablosudur. Eğer çalışmıyorsa güç kaynağından bağlantı yapman lazım. Oda yoksa molex dönüştürücü alacaksın.

Sonradan farkettim ki, soketin önü dişi arkadı erkekmiş. Soketleri birbirine bağladım onuda gül kaynağından gelen dişi uca bağladım. Sorun yok, teşekkürler

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı