MSI Z170A KRAIT GAMING R6 Nasıldır ?

MSI Z170A KRAIT GAMING R6 Alınır Mı ?

• Oy verenlerin toplamı
    9
  • Anket kapandı .

Beachboys34

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın bir zaman sistem toplamayı düşünüyorum. Bunun için eski kasamı elden çıkarmam lazım,eğer satabilirsem şu sistemi düşünüyorum.

İNTEL İ5 6600K
MSI Z170A Kraıt Gamıng R6
MSI GTX1060

Şimdi sorum şu olacak Anakart olarak bunu düşündüm fakat bir bilgim yok sizce nasıl bir Anakart almaya değer mi, oyunlar için yeterli olur mu bu parçalar ile uyumlu çalışır mı ? Teşekkürler.

Arkadaşlar yakın bir zaman sistem toplamayı düşünüyorum. Bunun için eski kasamı elden çıkarmam lazım,eğer satabilirsem şu sistemi düşünüyorum.

İNTEL İ5 6600K
MSI GTX1060

Şimdi sorum şu olacak Anakart olarak bunu düşündüm fakat bir bilgim yok sizce nasıl bir Anakart almaya değer mi, oyunlar için yeterli olur mu bu parçalar ile uyumlu çalışır mı ? Teşekkürler.
Şöyle ki işlemciniz OC desteklediği için gayet yeterli ve harikadır. Ayrıca yanında MSI üretim bir mouse da hediye diye biliyorum.

İNTEL İ5 6600K
MSI GTX1060

Teknobiyotik'te 90 TL değerinde mouse veren Msi Krait Gaming 3x var bence mantıklı olur.

LE galiba o ana kart yani ana kartı bir oyunla beraber yayımlıyorlar sınırlı sayıda oluyor genellikle. 130 liralık oyun veriyorlar ve gerçekten çok iyi bir oyun. Bazı mağazalarda 75 lira üstü oyuncu faresi hediye ediyorlar. SLI destekleyen bir ana kart tabi 1060 da SLI desteklese iyi olurdu. Nvidia bu aralar kendini düşünüyor. Gerçekten iyi bir ana kart. Gaming M3'den iyi bir ana kart. M5 seviyesinde diyebilirim. Ya da Pro Gaming.

İNTEL İ5 6600K
MSI GTX1060

MSI kesinlikle alınmaz hocam. Gereksiz pahalı ve diğerlerine göre daha az garanti veriyor

Dostum şu üstteki eleman her başlık altında MSI kötülüyor. MSI nasıl alınmaz ya hu?

LE galiba o ana kart yani ana kartı bir oyunla beraber yayımlıyorlar sınırlı sayıda oluyor genellikle. 130 liralık oyun veriyorlar ve gerçekten çok iyi bir oyun. Bazı mağazalarda 75 lira üstü oyuncu faresi hediye ediyorlar. SLI destekleyen bir ana kart tabi 1060 da SLI desteklese iyi olurdu. Nvidia bu aralar kendini düşünüyor. Gerçekten iyi bir ana kart. Gaming M3'den iyi bir ana kart. M5 seviyesinde diyebilirim. Ya da Pro Gaming.
Hediye olarak Rainbow Six Siege :ROFL::ROFL:(y)(y)

Bisikletin ömrü 10 yıl ama üretici firma 2 yıl garanti veriyor. Daha fazla garanti vermesi daha uzun ömürlü olacağı anlamına gelmez. Gereksiz pahalı da değil. Şu an en ucuz ana kartlarda MSI var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı