MSI Z170A PRO vs MSI Z170A PC Mate

NecatiAtalay

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Son düzenleyen: Moderatör:
Mhz ve usb 3.1' den kaynaklanan bi fiyat farkı sanırım. Almayı düşündüğünüz işlemci ve bütçe belirtirseniz belki daha iyi bir öneride bulanabilirim.

Anakarta ayırdığım bütçe 450 TL civarı. İşlemci olarak i5 6400, Ram olarakda Kingston DDR4 2666 Mhz CL 15 almayı düşünüyorum. Anakartta marka olarak Msi tercih etmek istiyorum bu arada çünkü biosu çok güzel. :)

Anakarta ayırdığım bütçe 450 TL civarı. İşlemci olarak i5 6400, Ram olarakda Kingston DDR4 2666 Mhz CL 15 almayı düşünüyorum. Anakartta marka olarak Msi tercih etmek istiyorum bu arada çünkü biosu çok güzel. :)

Biraz geç olmuş, muhtemelen alacağını almışsındır. Almadıysan Z170 anakartların H170 anakartlardan farkı fiyatı ve overclock menüleridir. Aldığın işlemci çarpan kilitlidir, yani overclock amaçlı işlemci değildir. Overclock düşünüyorsan sonunda K olan(i5 6600K ya da i7 6700K gibi) işlemcilerden almalısın. Bu işlemci ile kullancaksan boşuna Z170 anakarta fazla para ödemen lüzumsuz. Bu arada ddr4 ramler de ucuzladı. Amazondan 80$ civarı CL14 3200mhz 16GB ram alabiliyorsun...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı