MSI z170a tomahawk, i7 6700k Mac OS Kuramama Sorunu

El ile girmek derken text edit ile açıp sen gireceksin. Clover configrator ile degil.
He anlaşıldı

Sierra güncellemiştim ama sonra tekrardan el capitan kurdum baştan bu sefer direk multibeat ile değil clover programını kurarak boot ettirdim ve ilk olarak kimlik değiştirerek testler yaptım retina 5k 2016 sonu olanı seçtim ve 32 gb ram olarak gördü ram 1536 mb olarak gördü bu yükselir mi ? diğer yandan ses olayını voodoo kurarak çözebildim, hdmi portundan ses alamadım rehberlerde 2 çeşit eklenti denedim ama sonuç alamadım, ethernette sorun yok usb 3,1 ASMedia® ASM1142 Chipset çalıştıramadım,

Ayrıca m2 portundaki intel 8260ngw wifi + bluetooth aygıtı için yabancı forumlarda aşağıda yazdım sonuç alır mıyız ?

AppleIntelWiFiMVM

The goal of this project is to create an OS X driver for those Intel WiFi cards based on the MVM firmware (basically, the current and previous generations).
Supported Hardware The following Intel WiFi cards/chips are supported:

• Intel® Wireless 3160
  • Intel® Wireless 3165
  • Intel® Wireless 4165
  • Intel® Wireless 7260
  • Intel® Wireless 7265
  • Intel® Wireless 8260
  • NUC on-board wireless for NUC 5i*RY*
  • NUC on-board wireless for NUC 6i*SY*

32 gb ram olarak gördü ram 1536 mb olarak gördü bu yükselir mi ?
Aynı şeyleri tekrar tekrar soruyorsun, farkındasın değil mi? RAM ile ilgili olarak daha önce verdiğim cevaplar hala geçerli.

Ayrıca m2 portundaki intel 8260ngw wifi + bluetooth aygıtı için yabancı forumlarda aşağıda yazdım sonuç alır mıyız ?

Bahsettiğin proje gerçekleşmedi maalesef. Intel desteği yok.

32 gb ram olayı sizin anlattığınız şekilde bir türlü olmadığını ama en son temiz bir kurulum sonrası tanımladığım bilgisayar modeli ile olduğunu belirttim. Yani sorun yok 1536 mb ekran kartı ile ilgiydi arada atlamışım ekran kartı yazmayı. 530 vga da 1536mb dan fazla gözükebilir mi olacaktı oradaki soru

Birde söyle bir şey oluyor bazen restart ettiğimde bu ekranda seçenekleri gezip boot etmek istediğimde sıkıntısız açılıyor tesadüf mü diye baktığımda tesadüf olmadığı her hata verdiğinde bunu yapınca açılış yapıyor.

OS X VGA desteği olmadıgından sıkıntı. Dönüştürücü kullanıp sorunu çözmeye çalışabilir, yada güncel bağlantı noktaları olan bir monitör satın alabilirsin. Aldığın hata nedir peki? Menü gezmenin tesadüf olduğunu düşünüyorum.

Benim anakartta vga soket yok zaten hdmi kullanıyorum, hata olarakta buna benzer bir şeydi osxAptiofixdrv 2 veriyonunda denedim kurulum yaparken çalışan dosya ile devam ettim en başta yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…