S Silinen üye 164587 Ziyaretçi 16 Mayıs 2018 #11 drsnglc dedi: Bu hatayı OsxAptioFix2Drv-64.efi yerine OsxAptioFix2Drv-free2000.efi kullanarak çözmüştüm. Deneyin belki yardımı olur. Genişletmek için tıkla... O dediğiniz tam olarak nedir? Nereden temin edip nasıl kullanırım ? Biraz açıklayabilir misiniz? MacOs'te yeni olduğumdan bilgim çok az
drsnglc dedi: Bu hatayı OsxAptioFix2Drv-64.efi yerine OsxAptioFix2Drv-free2000.efi kullanarak çözmüştüm. Deneyin belki yardımı olur. Genişletmek için tıkla... O dediğiniz tam olarak nedir? Nereden temin edip nasıl kullanırım ? Biraz açıklayabilir misiniz? MacOs'te yeni olduğumdan bilgim çok az
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.873 Makaleler 60 Çözümler 829 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2018 #12 Bir yerde hata yapıyorunuz. Rehberi doğru uyguladığınıza eminseniz isterseniz TW ile ID ve şifre verin gelip bakayım.
Bir yerde hata yapıyorunuz. Rehberi doğru uyguladığınıza eminseniz isterseniz TW ile ID ve şifre verin gelip bakayım.
S Silinen üye 164587 Ziyaretçi 16 Mayıs 2018 #13 claus dedi: Bir yerde hata yapıyorunuz. Rehberi doğru uyguladığınıza eminseniz isterseniz TW ile ID ve şifre verin gelip bakayım. Genişletmek için tıkla... Mac açılınca gönderiyorum hocam bilgileri kurup. macOS High Sierra 10.13.4 İmajı Buradaki imajı kurdum megadan baya uğraşarak fakat bu sefer Ethernet girişlerimi görmedi sistem. O yüzden diğer önerileri deneyemedim. Bunu nasıl aşacağım ? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2018
claus dedi: Bir yerde hata yapıyorunuz. Rehberi doğru uyguladığınıza eminseniz isterseniz TW ile ID ve şifre verin gelip bakayım. Genişletmek için tıkla... Mac açılınca gönderiyorum hocam bilgileri kurup. macOS High Sierra 10.13.4 İmajı Buradaki imajı kurdum megadan baya uğraşarak fakat bu sefer Ethernet girişlerimi görmedi sistem. O yüzden diğer önerileri deneyemedim. Bunu nasıl aşacağım ?
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 16 Mayıs 2018 #14 EFI klasörünüzü paylaşın bir göz atacağım düzeltmeye çalışacağım.
S Silinen üye 164587 Ziyaretçi 16 Mayıs 2018 #15 maestra dedi: EFI klasörünüzü paylaşın bir göz atacağım düzeltmeye çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Cihazı internete bağlayamadığım için gönderemiyorum. Windows'ta da o klasörü açamıyorum Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2018
maestra dedi: EFI klasörünüzü paylaşın bir göz atacağım düzeltmeye çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Cihazı internete bağlayamadığım için gönderemiyorum. Windows'ta da o klasörü açamıyorum
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.873 Makaleler 60 Çözümler 829 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2018 #16 İnternete bağlanmak için bu kext dosyasını indir ve Kext kurulum aracı ile Library/Extension bölümüne yük ve rebuild caches yap. https://bitbucket.org/RehabMan/os-x.../RehabMan-IntelMausiEthernet-v2-2018-0424.zip
İnternete bağlanmak için bu kext dosyasını indir ve Kext kurulum aracı ile Library/Extension bölümüne yük ve rebuild caches yap. https://bitbucket.org/RehabMan/os-x.../RehabMan-IntelMausiEthernet-v2-2018-0424.zip
S Silinen üye 164587 Ziyaretçi 17 Mayıs 2018 #17 claus dedi: İnternete bağlanmak için bu kext dosyasını indir ve Kext kurulum aracı ile Library/Extension bölümüne yük ve rebuild caches yap. https://bitbucket.org/RehabMan/os-x.../RehabMan-IntelMausiEthernet-v2-2018-0424.zip Genişletmek için tıkla... KCPM ile kurdum malesef hala görmüyor etherneti.
claus dedi: İnternete bağlanmak için bu kext dosyasını indir ve Kext kurulum aracı ile Library/Extension bölümüne yük ve rebuild caches yap. https://bitbucket.org/RehabMan/os-x.../RehabMan-IntelMausiEthernet-v2-2018-0424.zip Genişletmek için tıkla... KCPM ile kurdum malesef hala görmüyor etherneti.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.873 Makaleler 60 Çözümler 829 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2018 #18 Rebuild caches yaptın mı ?
S Silinen üye 164587 Ziyaretçi 17 Mayıs 2018 #19 claus dedi: Rebuild caches yaptın mı ? Genişletmek için tıkla... Evet, aşağıdaki kod ile yaptım. Kod:Panoya kopyala sudo touch /System/Library/Extensions && sudo kextcache -u /
claus dedi: Rebuild caches yaptın mı ? Genişletmek için tıkla... Evet, aşağıdaki kod ile yaptım. Kod:Panoya kopyala sudo touch /System/Library/Extensions && sudo kextcache -u /
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.873 Makaleler 60 Çözümler 829 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2018 #20 Kod ile neden yaptın ?