MSI Z370-A Pro ile 3000 MHz RAM Hızında Çalışır mı?

Kıyas linkini atamadım ama kendinde bakabilirsin anakartlar kısmından iki anakartı seç alta kıyasla geliyor orada farklar olursa gösteriyor ama fark yok hiç :) Valla ben aldım zaten kaç bin lira verip bilgisayar topladık 2 tane M2 yuvası da olmayıversin anakarta 1000 lira bayılamayacağım gari :)

Ben de alıyorum güzel bir sistem hocam anakart ve ram kaldı önemli parça diyebileceğim. Ekran kartı ve işlemciye bu kadar para vermişken insan 3000 Mhz ram istiyor.

Kasadan yük altında dahi ses yok. Bu PSU yu öneririm gold sertifikalı zaten güç tüketimi falanda iyi. RAMleri profil2 de kullanabiliyorum dediğim gibi senin seçtiğin RAM de listede mevcut. Açıkcası benim render yayıncılık gibi işlerim olmayacağı sadece oyun amaçlı aldığım için işlemciyi intel seçtim kaldı ki 8700 gayet güçlü yayın yapsam dahi render yapsam dahi altından kalkacak. Anakart b360 serisinden seçebilirdim ama RAM 3000 Mhz olmasını gerçekten istiyordum oyunlarda 8-10 FPS oynatıyor zaten 2400e göre. OC yapmayacağım SLI yapmayacağım için Z serisinin en düşük modelini seçtim tek bilinmez a-pro modeli dayanıklılık olarak üzmese ileride. Onun dışında başka soru varsa yanıtlayayım genel olarak böyle.

Kasadan yük altında dahi ses yok. Bu PSU yu öneririm gold sertifikalı zaten güç tüketimi falanda iyi. RAMleri profil2 de kullanabiliyorum dediğim gibi senin seçtiğin RAM de listede mevcut. Açıkcası benim render yayıncılık gibi işlerim olmayacağı sadece oyun amaçlı aldığım için işlemciyi intel seçtim kaldı ki 8700 gayet güçlü yayın yapsam dahi render yapsam dahi altından kalkacak. Anakart b360 serisinden seçebilirdim ama RAM 3000 Mhz olmasını gerçekten istiyordum oyunlarda 8-10 FPS oynatıyor zaten 2400e göre. OC yapmayacağım SLI yapmayacağım için Z serisinin en düşük modelini seçtim tek bilinmez a-pro modeli dayanıklılık olarak üzmese ileride. Onun dışında başka soru varsa yanıtlayayım genel olarak böyle.
Teşekkür ederim hocam. Anakartın işimizi göreceğini düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı